Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Antorium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Antorium

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam arkadaşlar..
- Emrah Kara
- 26
- Hatay
- Vectra CDX

Uzun bir süre Mercedes kullandıktan sonra artık Opel kullanmaya başladım. Yenilerde Opel Vectra 2.0 CDX bir araç aldım. Aracım henüz orjinal 40,000 KM'de. Deri koltuk, otomatik vites ve sunroof var. Rengi ise gümüş gri. Araçtan memnunum ama bilmediğim özellikleri var. Özellikle konsolda var olan tuşların kullanımı hakkında bilgi sahibi değilim. Beni aydınlatacak olan arkadaşlara ihtiyacım var. Tekrar herkese merhaba diyorum ve aynı aracı kullanan arkadaşlardan bildikleri hakkında yardım almak isterim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni aracınız hayırlı olsun Emrah Abi..Gerçekten vectra 00 cdx 2.0 candır :rock üstelik 40binde olması da ayrıca güzelmiş..Sıfır kokusu bile duruyordur daha ;)
deri koltuk var ise koltuk ısıtma da vardır ön koltuklarda..Belli ki aracınız cdx in en fullü..CDX kullanıcısı forumumuzda oldukça fazla..Okuyanlar mutlaka yardımcı olacaktırlar..Tekrar hayırlı olsun..

Selam arkadaşlar..
- Emrah Kara
- 26
- Hatay
- Vectra CDX

................

Aramıza hoşgeldiniz.

Hoşbulduk arkadaşlar. Aracım CDX'in en dolusu, koltuk ısıtma da var elbette. 40,000 KM olmasına rağmen bugün triger setini komple değiştirdim. Kartel koruma taktırdım. Malum ülke şartlarında muhafaza olması lazım. Araç fabrikadan çıkarken nedense kartel korumasız çıkıyor. Ama bizim ülkemizin şartları koruma gerektiriyor.

Geri