merhaba

honurbayraktar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar,
- Hüseyin Onur Bayraktar
- 31
- İstanbul
- Vectra 1.8

bende opel dünyasına ilk arabam olan ve gayet içime sinerek aldığım 201 model opel vectra 1.8 elegance ile adım atmış bulunmaktayım.
bu aracı almış olmamım sebebi kesinlikle büyük bagaj hacmi,sağlamlık ve konfordur. evet,"ilk kriter bagaj mı" dediğinizi duyar gibiyim. ama sizinde ikiz çocuklarınız olsayıd ve iki tane ayrı bebek arabası kullanmak zorunda kalsaydınız beni anlardınız. :)
sonuç olarak bu forumda birçok tecribeli arkadaş ile bilgi paylaşımda bulunarak güzel sohbetler yapacağmızı düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoşgeldiniz. Bagaj sorununu çocuğu olan herkes bilir :D Güzel bir seçim yapmışsınız maşallah.

Hoşbulduk.

hoşgeldinzi keyifli forumlar diliyorum. kaç model aracınız? yani hangi kasa? benimde hep isteğimdir ikiz çocuk :D umarım çok zorlamıyorlardır sizi:) allah bağışlasın. analı babalı büyütsün. darısı başıma :D

Allah inşallah size de ikiz ve sağlıklı evlatlar nasip eder.
kesinlikle çok zorluyorlar ancak herşeye, her zorluğa değer. Tabi beni ne kadar zorladıkları, anne ile kıyaslama yapınca pek bişey ifade etmiyor.

Aracım vectra 2001 model 1.8 elegance otomatik LPG'li.
alalı 20 gün oldu. Ama araba ile aramda şimdiden bir elektriklenme başladı.
:dil:
sanırım kullandıkça başka bir arabaya binemeyecekmişim gibi geliyor.
bakalım yaşayıp göreceğiz.

siz de ne vardı?

ben yeni evliyim. şuanda 2003 corsa 1.7DTI kullanıyorum. ama bu aralar satıp sw bir araba almayı düşünüyorum. çoluk çocuk olmadan arabayı yenilemeli bence. :D insignia sw yada astra sw favorilerim arasında şuanda.

Geri