Merhabalar Herkese

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uurca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uurca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uğur Erdem (24), İstanbul Ümraniye'denim. Özel sektörde çalışmaktayım. Aracım 1997 model Opel omega 2.5CD V6 . Herkeze merhabalar diyorum.

Araç paylaşınca güzel hın hın hın hıııııııı hııııııııııı hınnn

Moderatör tarafında düzenlendi:
ortadoğuda petrol kuyuların mı var uğur? ))) hoşgeldin bu arada.

Uğur Erdem (24), İstanbul Ümraniye'denim. Özel sektörde çalışmaktayım. Aracım 1997 model Opel omega 2.5CD V6 . Herkeze merhabalar diyorum.

Araç paylaşınca güzel hın hın hın hıııııııı hııııııııııı hınnn

Aramıza hoşgeldiniz.

ortadoğuda petrol kuyuların mı var uğur? ))) hoşgeldin bu arada.
Yokda benzin artı lpg tabiki :)
Şehir içi 40 - 35 kr. Şehir arası 23 kr. a düşüyor. Parçası pahalı ve bulunmaz diyenlere ise , yoldan geçsen omeganın parçasına rastlıyosun :) Neden bu araba tutulmaz bilmiyorum..

Hoş geldiniz. İmzanıza katılmıyorum ama :) Aracımı asla paylaşamam :)

Yokda benzin artı lpg tabiki :)
Şehir içi 40 - 35 kr. Şehir arası 23 kr. a düşüyor. Parçası pahalı ve bulunmaz diyenlere ise , yoldan geçsen omeganın parçasına rastlıyosun :) Neden bu araba tutulmaz bilmiyorum..
sevgili uğur omega 2.5CD V6 bir motor için verdiğin bu değerler akıllara zarar. emin misin? resimlerini paylaşabilir misin? yani ekranda kaç kilometrede ne kadar yaktı bc1 ve bc2 değerleri. şimdiden tşklr, iyi sürüşler.

hoşgeldiniz

sevgili uğur omega 2.5CD V6 bir motor için verdiğin bu değerler akıllara zarar. emin misin? resimlerini paylaşabilir misin? yani ekranda kaç kilometrede ne kadar yaktı bc1 ve bc2 değerleri. şimdiden tşklr, iyi sürüşler.
Gerçekten akıllara zarar geliyor banada. Ben bunu 7 kişiye sordum kullanıcılarından. .Ortalama bu değer oldu yani. O dediğiniz şey nereden bakılıyor bilmiyorum :)

Birde en son facebook Opel omega sayfasında omega kullanıcılarının kendi arasındaki konuşmalarının resmini az önce aldım. Aşağıda bakabilirsiniz, kaç kuruşlardan bahsettikleri gerçekten şaşırtıcı geldi banada. Konyadan İstanbula getirdim ve gelirken 120 lpg 80 Benzin le rahat geldim. İçindede kaldı tabi depo lpg 2 çubuktu ve 120 tl ye fulleniyor.
mkrrs.jpg

Hoşgeldiniz

Geri