mersinden bodruma corsa 1.2 ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drkucho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drkucho

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu hafta mersinden bodruma gidicem. aracım 2004 corsa 1.2 16v ama halen en kısa ve ekonomik olarak hangi yoldan giderim ve ne kadar benzin harcarım bilemiyorum. gece mersinden antalyaya gidip ordan korkuteli istikametinden denizliye doğru çıkıp muğlaya dönerek gitmek istiyorum. fakat otobüs firmaları mersinden karamana çıkıp devam ediyorlar o yolu pek iyi bilmiyorum. sizin tavsiyeniz ne dir? hangi yoldan gidersem en ekonomik olur sizce?

bence de karaman üzerinden gidin. malum diğer yol çok virajlı ve daha tehlikeli. devamlı düşük viteste kalırsınız ve hızlanamazsınız sahil şeridinde. bu arada foruma kendinizi tanıtmayı unutmayın. hayırlı yolculuklar.

benim bildiğimde en mantıklı yok karaman üzerinen kıyı şeridinin manzarası güzel ama çok virajlı şimdiden iyi yolculuklar

öncelikle üye arşivinde tanıtım lütfen,

hayırlı yolculuklar,dikkatli gidin:D

harita üzerinden takip ederek, karaman üzerinden gidin.. aşağı yol çok virajlı ve çok fazla belde merkezlerine giriyor. uzun yoldan ziyade şehir içi yol gibi.

üst yolun ise zaten büyük kısmı otoban.. eğer tamamlandıysa mersinden ulukışlaya kadar otoban; tamamlanmadıysa mersinden pozantıya kadar otoban..

arkadaşlar öncelikle siteye yeni üye oldum kendimi tanıtma fırsatım olmadı forumda yazılanları incelemekden.üst yolda düzgün ama insanın o yolda hız yapası geliyo ve konya hattında çokca çevirme ve radar var.ayrıca 100 km kadarda fark ediyo. sahil yolundan 2 kere gidip geldim bilmeyen için çok zor bir yol ama gece çıkarsam kolay olur gibi geliyo. asıl sorun antalyadan sonra korkuteline çıkıp denizliye doğrumu gitmeliyim yoksa sahilden fethiye üzerinden mi. antalyadan sonra bodruma kadar olan sahil yolu durumu nasıldır hiç bilmiyorum.eğer mersin - antalya yolu gibiyse hiç çekemem walla.ne yapcaz?

aynen öyle, manzarası bol ama virajlı hele ki yolun son kısımları olacaksa senin için bence daha düz ve güzel olan üst yolu kullanmalısın

Karaman yolu çok mu güzel ki ?

en azından zman zaman 3 vitese düşmek zorunda kalınmayacak bir yol. bu arada karaman üzerinden geç ve denizliden üst yoldan fethiyeye in. yol uzun olsada zaman olarak emin ol daha kısa tutar ve daha az yakıt harcarsın.

Geri