michelin pilot exalto

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rcp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 195/55/15 ebatlarında michelin pilot exalto almayı düşünüyorum.izmir ve çevresinden uygun fiyata nerden bulabilirim

200607131708122.jpg

bence daha başka markalarada bakabilirsiniz michelin e okadar para vermeye gerek yok önceden dediklerinde inanmıyordum ama michelin in sadece adı varr soğuk havalrda lastik kabak gibi frene basarsın anında bloke olur ışıklarıda biraz gaz verip kalkarsın hemen boşa dönmeye başlar lastikler şuan ki aklım olsa michelin almazdım tabi bu sadece bir öneri

bridgestone turanza war bende gayet iyiler.

arkadaşlar başka markalara da açığım.önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz

turanza ER300 şiddetle öneririm yazın bende alacağım yaz lastiği goodyear excellence düşünüyorum ama kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim pirelli p7000 varmış herhalde ona da çok iyi diyorlar bakalım kısmet ama michelin konusunda kararsızım çok farklı yorumlar var alıp denemek lazım

valla artık karar vermek lazım.bir de 195/55/15 ebat arıyorum.varsa deneyen bilmek isterim

michelini bu kadar met etmeyin vasat bir lastik aslında hemde çabuk bitiyor

Arkadaşım aradığın lastik hakkında tam bir bilgim yok fakat arabamda 4 senedir michelin lastik var ve şimdiye kadar bir problem yazamadım.
Babamın mazda 626 arabada da michelin var ve onlarda da hiç problem yaşamadık. Orjinal lastikleri bridgestone vardı onlarda da hiç bir problemle karşılaşmadık. Yani bu ikisinden vazgeçme derim. Biraz pahalıdır ama verdiğin paranın karşılığını her zaman alırsın. Ve bunlar dünya markasıdır ve bence övgüyü hakkediyorlar.
Lütfen kimse bana kızmasın :)

csc0086smalljj7.jpg

Ahmet Altınçubuk

Michelin Lastikler iyi bence.Takıldığı andan İtibaren Farkı hissedebilirsin.biraz pahalı dogru ama verdigin paranın Her kuruşunu Hakkını Alıyosun bence.

kararımı verdim arkadaşlar.exaltoları alıyorum.merkez depo yokmuş.15 gün de gelcek.taze taze alcaz inşallah.önerileriniz için sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri