Öncelikle herkese merhaba.
Taze G kasa astra sedan 2006 1.6 Classic sahibiyim araç henüz 65 binde.
Gaz hiç takılmadı, takılmayacak.
İlk elden bu yana ailemiz içerisinde kullanılıyordu, boşa çıkınca ben aldım.
Bu bilgiler altında birkaç sorum olacak;
-Genelde bu kasanın 2004’te sonlandığı yazıyor ama bizimki 2006 model bu nasıl olmakta, aracın kaç beygir olduğunu nerden öğrenebilirim.
- 500 kg altı karavan çekme tecrübesi olan var mı? Uzun yolda, rampalarda vb
-Parça problemi var mı? Genelde kritik noktalarda orjinalini kullanmaktan yanayım, yedekte şu parçayı bulundur gibi öneriniz var mı?
- Son olarak bakımları; alır almaz triger kayışı gergisi, akü, lastik vb. İşlemleri yıldan dolayı yaptırdım, termostad sürekli açık o değişecek. Başka bakmam gereken yerler var mı?
-Üzerinde cd413 CD/Radyo var orjinalliğini çok bozmadan aux girişi yapmak mümkün mü?
- Beygir gücünü bilemediğimden yakıt tüketimini de öngöremiyorum. Ne yakarlar?
Taze G kasa astra sedan 2006 1.6 Classic sahibiyim araç henüz 65 binde.
Gaz hiç takılmadı, takılmayacak.
İlk elden bu yana ailemiz içerisinde kullanılıyordu, boşa çıkınca ben aldım.
Bu bilgiler altında birkaç sorum olacak;
-Genelde bu kasanın 2004’te sonlandığı yazıyor ama bizimki 2006 model bu nasıl olmakta, aracın kaç beygir olduğunu nerden öğrenebilirim.
- 500 kg altı karavan çekme tecrübesi olan var mı? Uzun yolda, rampalarda vb
-Parça problemi var mı? Genelde kritik noktalarda orjinalini kullanmaktan yanayım, yedekte şu parçayı bulundur gibi öneriniz var mı?
- Son olarak bakımları; alır almaz triger kayışı gergisi, akü, lastik vb. İşlemleri yıldan dolayı yaptırdım, termostad sürekli açık o değişecek. Başka bakmam gereken yerler var mı?
-Üzerinde cd413 CD/Radyo var orjinalliğini çok bozmadan aux girişi yapmak mümkün mü?
- Beygir gücünü bilemediğimden yakıt tüketimini de öngöremiyorum. Ne yakarlar?
Son düzenleme: