modifiye yardımı lütfen

vectra_c_481

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ben zonguldak alaplıda oturuyorum.vectra c var bende aracı yenı aldım gorunumunde bır kaç değişiklik yapmak istiyorum panjur,xenon vs. gibi nereden temin edebilirim ucuz bir sekilde.bana yakın düzce var düzceliyim zaten orda dabildiginiz usta ve satan yer varsa yardımcı olurmusunuz..ve bu cevrede imbo...lı anahtar ceken yer varmı ben buldum ama 120 yt istiyorlar izmit tarafında varmış bildigim kadarıyla yorumlarınıza ihtiyacım var...

öncelikle forumumuza hoşgeldiniz forum kuralları gereği ilk mesajınızı üye arşivine atıp kendinizi tanıtmanız ve imzanızı oluşturmanız gerekli iyi forumlar...

valla anahtara 120 llira çok. bulduğunuz yer tel-el dir fiyatı biraz fazla çekiyordur. bu arada panjur ve xenon u fazlaca ucuza temin edemezsiniz....

Teşekkür ederim hagi nasil yapacam bunu fazlabilgim yokta

özel mesajdan gerekli bilgiyi gönderdim..

bence sadece xenon ve cam filmi yeter..nedenmi

ben daha önceki aracıma modifiye uygulaması yaptım çok pişman oldum.tampona ek falan olmuştu sürekli tümseklerde falan çatlıyo yada kıtılıyodu.tavsiye etmem orjinal kalsa daha iyi benim nacizane fikrim

c ye yapılacak 4 şey..............
hem orjinalliği bozulmadan hemde 2 km den farkadilecek bir araç oluyor

1- far içi karartma
2- logosuz ön panjur
3- 18" jant ( hafif ofsetli)
4- camlara en düşük dereceli film

sonuçmu ? şık bir yol canavarı haline geliyor

evet modifiye yapmakdüşündürmüyor değilde her yere sürtmekten korkuyorum.ondan sonra emeklerimde boşa gidecek sade ve güzel olsun yeterli benim için.
toprakoz far içi karartma ve logosuz ön panjur kaça patlar bilgin varmı zaten flim fiyatları hemen hemen aynı sağol bilgilerin için.

Geri