modifiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan O.A.G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

O.A.G

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkese merhabalar..
bugün aklıma bir soru takıldı..
şimdi örneğin benim normal,düz bir arabam var diyelim.ne olduysa oldu,aksam film izlerken,yolda bir araba gördükten sonra,ya da ne bileyim bir anda modifiye
tutkusu geldi diyelim!ama öyle bir haldesiniz ki,gece yatagınızda bile duramıyorsunuz,sabah olsunda sanayiye gideyım diye..hemen sabah gideceksiniz,jant,film,yay,body,ses sistemi,farlar işte aklıma gelmeyen
bir sürü dış modifiye..performansa ellenmeyecek ama..spoiler,xenon,kule gergisi,yarış koltugu,direksiyon simidi,maun kaplama..v.s
para önemli değil,yeter ki aksama yetissin..!!
mümkün mü??

benim çok basit işlemler için bile harcadığım zamanı düşünürsek kesinlikle değil bence

arabanın üstünde en az 15 kişi çalışsınki bu saydıkların belki bir ihtimal bi olasılık 1 güne yetişir 08:00 00:00 arasında !!!!! yani senin anlayacağın yetişmez!!!!

ben diyorum yetişir abiler..
parayı bastırırsan öyle bir yetişirki hemde..
ya da ilk önce şöyle yapalım..
mesela janttan baslayalım,jant komple herseyiyle birlikte ne kadar bir zamanda değişiyor??orta derecede bir ses sistemi ne kadar bir zamanda yapılıyor?cam filminin
ne kadar sürdüğünü biilen varmı?ya da maun kaplamanın?xenon kaç dk lık bir işlem?bir
tamponun arabaya takılması ne kadar sürebilir ki??
aslında merak ettiğim bunlar??

1-ortalama 3 saat jantlar balansı falan bileziklerin hazır olması
2-ses tesisatı yapan kişinin ustalıgına baglı ama ta aküden kablo alıp arabanın içinde anfiye kadar götürmek kolay degil
3-cam filmi hakkında bi fikrim yok ama baya uzun sürücegi kesin
4-xenon takmakta en fazla 2 saat desen..
bi günde olması imkansız :D murat abininde dedigi gibi 15 20 kişi çalısması lazımki oda belki olur.bide ulaşım var herşeyi aynı yerde yapmak biraz zor :):)

Ben jantı seçerken bigün geçti:) omu bumu diye? Öyle herşey hop diye bulunmuyor ayrıca sanayide... Diyosunki body: en ustası 3 saatte yaparım diyor. bunun boyası var bide:)

cam filmi en az 3 saat
tesisat ne koyacağına bağlı en az 2-3 saat
jant lastik balans en az 2-3 saat
elektrik işleri xenon felan 2-3 saat
tamponlar hazırsa oda en az 2 saat
maun kaplama en az 1 saat
bide oluşabilecek aksilikler, ulaşım, adamlar FURKAN gelsinde iş yapalım diye de beklemiyorlardır sanırım ellerinde iş vardır bunun içinde en az 2 saat :D:D

En fazla demiş Furkan'cım. Ama düzgün işçilik istiyorsan en az 1 saatini alır ki benim arabadan örnek vereyim sislere xenonu 1 saatte taktık. far için bide far sökülecek.

Geri