Merhaba arkadaşlar Mokka aracımda cd400 vardı. Esasında severek kullanıyordum fakat, hep bir navigasyon ve gerigörüş kamerası istediğim için mutlimedya sistemi taktıdım. Necvox ve Cyclone arasında çok gittim. Necvox'un harita sistemi (igo) sevdiğim için Necvox istiyordum fakat necvox wince 6 arayüzüne erişemediğimiz için Cyclone istiyordum. Sonunda derin araştırmalarım sonucunda. Birde şürtaş opelin necvox devamlı montajını yapan eleman cyclone önerince. Üzerine IGO yüklerim demesiyle. Cycloneye karar verdik. Hiç bir yeri delip kesmeden tamamen aracın beyinin mikrofonun kullanan sistemle tam bir eşleme sağladık. Daha tam anlamı ile kurcalayamasamda
Montaj bitti fazla kurcalayamadım. Mp3 açıkken naviyi açtınızmı 2 side çalışıyor. Cd ve tvde navi acıkken yönlendirmede sesi kesiyor. Aux a bastığımda önceden USB ye bağlanırlen şimdi aux'a bir cihaz bağlı değil diyor. İlaa müzik menüsünden mğ3 açmam lazım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Montaj bitti fazla kurcalayamadım. Mp3 açıkken naviyi açtınızmı 2 side çalışıyor. Cd ve tvde navi acıkken yönlendirmede sesi kesiyor. Aux a bastığımda önceden USB ye bağlanırlen şimdi aux'a bir cihaz bağlı değil diyor. İlaa müzik menüsünden mğ3 açmam lazım.
Sent from my iPhone using Tapatalk