Arkadaşlar biraz uğraştım ama olmadı ,en iyisi bir bilene sormak deyip eve geldim..
dvd-cd-usb-mmc ve sd okuyan bir teyp var elimde ve birde 8.4 inch monitor var.Aux her ne halt ise birde o var teypte.kamasonic ks4664 markası.
Çok renkli LCD Ekran
DVD/DIVX/SVCD/VCD/CD/***/WMA
Çıkarıbilir Ön Panel
RDS AM/FM 30 Hafızalı Radyo
Otomatik Cd Yükleme
Elektronik Şok Koruma Sistemi ESP
Tekrar/Random
Elektronik Ses/Tune/Balance/Fader/Treble
Ayarı
Subwoofer Çıkışı
4 x 50 W Çıkış Gücü
Direksiyon Kumanda / Kart Kumanda
ISO Bağlantı Aux Girişi
Preset EQ (Pop/Classic/Rock/Flat)
Çift Video Çıkış
USB/SD/MMC Girişi
3 kablo cıkıyor :video input (sarı) , aux girişi kırmızı ve kahverengi
birde teybin arkasında 2 adet çıkış var ama kablo falan değil sadece cıkış ve video çıkışı 1 ve video çıkışı 2 diyor(Onlarıda şimdi gördüm incelerken ,oraları denemdim hiç ). Ben 1 saat kablo ile denedim ama sanırım giriş kablosu onlar ?? BUnları çıkışa mı takmak gerekiyordu ? Yani monitörden gelen video kablosunu teybin arkasındaki video çıkışına takmam gerekiyor değil mi ?? Boşuna 3 kat inip deneme yanılma yapmayayım.Monitörden audio in ,video in 1 ve video in 2 diye sarı beyaz kırmızı 3 kablo var..Onları anladımda birde ucu acık ince bir kablo var üzerinde backward in (geri-ters) yazıyor.Bu ne ise yarıyor ?? Ben görüntü alamadım , nerede hata yapıyorum ??
dvd-cd-usb-mmc ve sd okuyan bir teyp var elimde ve birde 8.4 inch monitor var.Aux her ne halt ise birde o var teypte.kamasonic ks4664 markası.
Çok renkli LCD Ekran
DVD/DIVX/SVCD/VCD/CD/***/WMA
Çıkarıbilir Ön Panel
RDS AM/FM 30 Hafızalı Radyo
Otomatik Cd Yükleme
Elektronik Şok Koruma Sistemi ESP
Tekrar/Random
Elektronik Ses/Tune/Balance/Fader/Treble
Ayarı
Subwoofer Çıkışı
4 x 50 W Çıkış Gücü
Direksiyon Kumanda / Kart Kumanda
ISO Bağlantı Aux Girişi
Preset EQ (Pop/Classic/Rock/Flat)
Çift Video Çıkış
USB/SD/MMC Girişi
3 kablo cıkıyor :video input (sarı) , aux girişi kırmızı ve kahverengi
birde teybin arkasında 2 adet çıkış var ama kablo falan değil sadece cıkış ve video çıkışı 1 ve video çıkışı 2 diyor(Onlarıda şimdi gördüm incelerken ,oraları denemdim hiç ). Ben 1 saat kablo ile denedim ama sanırım giriş kablosu onlar ?? BUnları çıkışa mı takmak gerekiyordu ? Yani monitörden gelen video kablosunu teybin arkasındaki video çıkışına takmam gerekiyor değil mi ?? Boşuna 3 kat inip deneme yanılma yapmayayım.Monitörden audio in ,video in 1 ve video in 2 diye sarı beyaz kırmızı 3 kablo var..Onları anladımda birde ucu acık ince bir kablo var üzerinde backward in (geri-ters) yazıyor.Bu ne ise yarıyor ?? Ben görüntü alamadım , nerede hata yapıyorum ??