Arkadaşlar, dün öğlen aracımla Karaman'dan Konya'ya dönerken Konya yakınlarında biraz zorladım,200 km. ile giderken yavaşladım,şehir içine girince normal seyrinde giderken motor arıza lambası(egsoz arıza lambası) yandı ve aracım gaz yemedi, bir süre sonra rölanti bozuldu ve motor stop etti.Sağa çektim, hararet normaldi,çalıştırdım biraz çalışıp tekrar gaz yemedi ve stop etti.Motor çalışırken hafif ince tiz bi ses geliyordu. Aracımı benzine almıştım, sıcak olduğu için tüpe alıp devam ettim herhangi bi sorun kalmadı.
Bu sabah soğukken benzinde çalıştırıp biraz dolaştım. arıza lambası da yanmadı ve herhangi bi problem yaşamadım. Aklıma ilk olarak ısıdan dolayı tesisatta birbirine temas aklıma geldi ama sizlere de bi sorayım dedim. Niye o sırada böyle bi problem vermiş olabilir? Herkeze iyi forumlar...
Bu sabah soğukken benzinde çalıştırıp biraz dolaştım. arıza lambası da yanmadı ve herhangi bi problem yaşamadım. Aklıma ilk olarak ısıdan dolayı tesisatta birbirine temas aklıma geldi ama sizlere de bi sorayım dedim. Niye o sırada böyle bi problem vermiş olabilir? Herkeze iyi forumlar...