Motor kısmından gelen metal sürtmesi sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leduni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leduni

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba. Yardımcı olursanız büyük memnuniyet duyarım. Aracım 2010 model insignia cosmo. Aracımda 1 ay evvel gaza basınca ivmelenmeme sorunu ile aynı anda metal sürtme sesi gelmeye başladı. İvemelenmeme ve sürtünme sesi 2000 devirlerde meydana geliyordu. Ankara'da yetkili serviste debriyaj seti ve volan değişimi yapıldı. Ancak sorun ortadan kalkmadı. Değerli fikirlerinizle yol gösterirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Yardımcı olursanız büyük memnuniyet duyarım. Aracım 2010 model insignia cosmo. Aracımda 1 ay evvel gaza basınca ivmelenmeme sorunu ile aynı anda metal sürtme sesi gelmeye başladı. İvemelenmeme ve sürtünme sesi 2000 devirlerde meydana geliyordu. Ankara'da yetkili serviste debriyaj seti ve volan değişimi yapıldı. Ancak sorun ortadan kalkmadı. Değerli fikirlerinizle yol gösterirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=Mo72Y0i37F4 Yaşadığım sorun videodaki araç ile birebir aynı. Ama ben baskı balata volan yeni değiştirdim. Lütfen yardım. Teşekkürler.

Arkadan gelen hışırtı şırıtlı sesi gibi olan ses ise basit gelecek ama V kayışı gibi geldi bana rulmana ve kayısa bi bakın derim..rulmandaki çatlak kırık yada sıkışmış bi parça vs varmı diye

Arkadan gelen hışırtı şırıtlı sesi gibi olan ses ise basit gelecek ama V kayışı gibi geldi bana rulmana ve kayısa bi bakın derim..rulmandaki çatlak kırık yada sıkışmış bi parça vs varmı diye

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz yerlere baktıracağım. Üstadım peki bu rulman yada kayıştaki sorun aracın ivmelenmesini etkiler mi?

Estafurullah hayir etkilemez gaza basma ile belki ses anlik artabilir

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Estafurullah hayir etkilemez gaza basma ile belki ses anlik artabilir

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte üstad sorun o. Maalesef aracımda bu ses ile birlikte ivmelenme sorunu da var. Bu ses 2000 li devirlerde gaza basmaya başlayınca geliyor ve ses kesildikten sonra araç güce biniyor. Sorunu çözemediler. Başka serviste ilk söyledikleri baskı balata. Ancak baskı balata volan değişeli daha bir ay bile olmadı.

İşte üstad sorun o. Maalesef aracımda bu ses ile birlikte ivmelenme sorunu da var. Bu ses 2000 li devirlerde gaza basmaya başlayınca geliyor ve ses kesildikten sonra araç güce biniyor. Sorunu çözemediler. Başka serviste ilk söyledikleri baskı balata. Ancak baskı balata volan değişeli daha bir ay bile olmadı.

Tekrar estafurullah benim aracımda bu ses bi devir sonra kesiliyordu ama gaza basma ile artışta vardı sonrasında kayıs ve rulman değiştirerek hallettim ses bana direk o yaşadığım sorundaki sesi hatırlattı o yüzden fikrim bu yönde saygılar

sanki araç geri viteste gidiyormuş gibi bir ses var doğru mudur?

Üstadım sürtme sesi sürekli değil. İfade ettiğim gibi 2000 li devirlerde kısa süreliğine oluşuyor. Ses kesildikten sonra araç ivmelenmeye başlıyor. Araç gaz alıyor ancak hızlanmıyor. Teşekkür ederim.

Üstadım sürtme sesi sürekli değil. İfade ettiğim gibi 2000 li devirlerde kısa süreliğine oluşuyor. Ses kesildikten sonra araç ivmelenmeye başlıyor. Araç gaz alıyor ancak hızlanmıyor. Teşekkür ederim.
Merhaba bu sorun benim araçta da var sorun neden kaynaklanıyormuş ve çözebildiniz mi acaba

Geri