motor sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: motor sesi

Dururken  de var.harket halinde gaza bastigim zaman geliyor

ugurkurt link' Alıntı:
Araç hareketsizken geliyor mu aynı ses ? bana bir şey titriyor bir yere çarpıyor gibi geldi.
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=11323.0
bu başlıktaki sorunla aynı olabilir diye düşünüyorum tabi servise götürüp baktırmak en garantisi.
Ses buradaki ile farklı. Motorda bir sıkıntı var galiba, enjektör, devridaim , kayış birçok şey olabilir. Servise götürmek en iyisi.

Servis arabayi birakin bakacagiz dedi.yani arayacaklar birakmadim.biraz uzak olan  yerdeki tamircime gittim.ses cok azalmisti .birkac gun once motor sistem temizleyici doldurmustum  depo bitmeye yakin kaliteli yakit ile takviye yaptim.ses bayagi azaldi fakat azda olsa vardi ve usta enjektör  sesi oldugunu soyledi.eger yine devam ederse oraya birakacam Birde rölanti dalgalanmasi oluyordu odami enjektörle alakalidir.

almanya astra j formuna da yazdim ayni konuyu yorum yapanlar piston segmanindan geldigini yazmislar.sizce ne derece dogrudur

Bugun servise gittim.enjektör sesi normal oldugunu söylediler

copcu06 link' Alıntı:
Bugun servise gittim.enjektör sesi normal oldugunu söylediler
Servis sesin normal olduğunu söylemişse demek bir sıkıntı yok, aracının keyfini sür gitsin.

TR.de 1.7 yok 1.3 lerde ayni ses varmi acaba servisdeki usta havalar sogdukca bu sesin artacagini söylüyor.

Geri