Arkadaşlar aracımda motor sıcakken geç çalışma sorunu vardı ve abs ışığı yanıyordu. Gezmediğim servis tamirci kalmadı hatta siteyede yazdım ama çözemedim. Tamirciler dünya bir para isteyip bu sorunu çözeceklerini söylediler nasıl dediğimde bazıları meslek sırrı bazıları da biyerleri değiştireceklerini söylediler. Kafama yatmadı ve marş motoru basmamaya başladı bende dişlisini değiştirdim.Biranda sorunlar kökten halledildi. Çok sıkıntı yapıyordu hatta satmayı bile düşündüm. Şunu anladım ki arabadan anlayan doğru dürüst adam yok hep deneme yanılma usulü ve işi halleden amerikayı keşif bedeleni benden tahsil etmek istiyor. Arabanızın doktoru siz olun yapılan işi ayrıntılı sorun her dediklerine inanmayın her zaman kaliteli parça kullanın işi ehli olana yaptırın ucuza kaçmayın.
Mesela bir parça değişecek usta diyorki orjinal avrupası 100 yerli yan sanayi 50. Geçin bu muhabbeti bitti artık. artık internet var tıkladığın şeye ulaşabiliyorsun. Orjinal avrupa ise markası ne? markası efendim avrupaymış. Arkadaşlar markalı malların üzerinde metale kazınmış şekilde markaları yazar eğer bu markayı göremiyorsanız kutuya itibar etmeyin. Takılan parçayı gözünüzün önünde taktırın. Parasını ödüyorsan kontrole hakkın var. Hiç kimsenin umrunda değil sizin can taşıdığınız. Arabanızın doktoru siz olun önce
Geçen bir olaya şahit oldum adam yağ filitresini değiştirirken filtre kutusu içinden çıkan yayı tekrar oturtamadı ve yana koydu çaktırmadan. Hoca bu yay buraya takılacak dedim. Bu nerden çıktı bilmiyorum ayakları yaptı. Sonra ben diyince taktı yerine.
Sürc-ü lisan ettiysem affola. Siteyi kuranlara teşekkürler
Mesela bir parça değişecek usta diyorki orjinal avrupası 100 yerli yan sanayi 50. Geçin bu muhabbeti bitti artık. artık internet var tıkladığın şeye ulaşabiliyorsun. Orjinal avrupa ise markası ne? markası efendim avrupaymış. Arkadaşlar markalı malların üzerinde metale kazınmış şekilde markaları yazar eğer bu markayı göremiyorsanız kutuya itibar etmeyin. Takılan parçayı gözünüzün önünde taktırın. Parasını ödüyorsan kontrole hakkın var. Hiç kimsenin umrunda değil sizin can taşıdığınız. Arabanızın doktoru siz olun önce
Geçen bir olaya şahit oldum adam yağ filitresini değiştirirken filtre kutusu içinden çıkan yayı tekrar oturtamadı ve yana koydu çaktırmadan. Hoca bu yay buraya takılacak dedim. Bu nerden çıktı bilmiyorum ayakları yaptı. Sonra ben diyince taktı yerine.
Sürc-ü lisan ettiysem affola. Siteyi kuranlara teşekkürler