motor yenileme ve lpg

opelvectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benim şöle bir problemim war. 99 model opel vectra CD 2.0 16V arabam war ve bu arabada lovato marka lpg sistemi war. bu sistem 4-5 ay oldu takılalı ve ben aracın çekişinden biraz şikayetçiyim. böylece aracımdaki lpg sistemini söktürtüp benzinli binmek gibi bi niyetim war ve motorunuda yenileteyim diyorum sizce motoru yeniletmeye kalksam n kadara patlar anahtar teslim...yardimlariniz için şimdiden teşekkürler... sağlıcakla kalın....

slm arkadaşarlar.. yardım edecek yokmu. yoksa burda herkes benzin düşmenımı. ben sadece arbanınn çekişinden biraz şikayetçiyim lpg li ollduğu için bana yol gösterbilecekmisiniz peki lpg ile ilgili çekişin neden biraz düştüğü konusunda. yada motoru yeniletmeye kalksam n kadara patlar anahtar teslim (motor zamanı gelmedi araç 113000km de)...tekrar teşekkürler herkese

öncelikle hoş geldiniz...

lpg sisteminiz anladığım kadarıyla sıralı sistem değil.Performans kaybı yaşamadan lpg li binmek isterseniz sıralı sisteme geçebilirsiniz.Bunun haricinde lpg sisteminizi söktürüp aracınızı benzinle kullandığınızda performans problemini hala yaşıyorsanız carbon clean yaparak enjektörleri ve yakıt sistemini temizleterek işe başlayın derim ben.Motor yenileme yaparak boşuna ekstra masraf yapmanıza gerek yok.Hiç birşey orijinali gibi olamaz...

lpg sistemim sıralı sistem.bu dediğiniz carbon temizleme olayı lpg yi de etkiler mi eğer etkilerse lpg li binmeye devam edeceğim yoksa söktürteceğim

Evet Carbon Clean LPG li araçlardada etkili olur..Ama benzinle çalışma modunda (: Sorunsuz çalışan bir motora rektefiye yaptırmaya kalkarsan sanırım 1200 ytl gibi işin biter..bi tk sekman, kol ana yatak, tk conta derken fazla masraf çıkmaz..Bence LPG makinasının ayarlarını iyi yaptır..

slm arkadaşarlar.. yardım edecek yokmu. yoksa burda herkes benzin düşmenımı. ben sadece arbanınn çekişinden biraz şikayetçiyim lpg li ollduğu için bana yol gösterbilecekmisiniz peki lpg ile ilgili çekişin neden biraz düştüğü konusunda. yada motoru yeniletmeye kalksam n kadara patlar anahtar teslim (motor zamanı gelmedi araç 113000km de)...tekrar teşekkürler herkese

benim anlamadığım 113binde motor bitermi ?
2005 yılının bi araba dergisinde golfü 100bin km testine soktular 100bin km sonunda motor parçaların daki aşınma fabrika üretim tolerans sınırlarını bile aşmamıştı yani hiç aşınma yoktu
opel bu kadar kalitesiz mi??:confused:

Eğer aracınızda anormal bir durum yoksa (hararet yapmış olma gibi), 113 bindeki aracınıza motor yapacak aklı başında bi usta bulamazsınız, yapmazlar. Yani bu km de aracınızın motoru normal şartlarda bitmez. Selamlarımla..

aracımın motoru ölü değil ben sadece çekişin lpg den mi kaynaklanıyor onu merak ettim araca lpg zarar verdiyse ondan yaptırmak istedim ama mehmet gazihan arkadaşımın dediği gibi lpg nin ayarlarını kısmışlar aracın daha az yakması için bu yüzden de çekişten düşmüş aracım (Sıralı sistem lpg).şimdi memnunum aracımın çekişinde herhangi birşey yok.netses arkadaşım yanlış anlamış galiba ya da ben yanlış anlatmış olabilirim aracın motorunda herhangi bi sorun yok ömrünü doldurmadı yani opel de kalitesiz bi araç değil.sölemek istediğmi yanlış ifade ettiğimden dolayı bi yanlış anlaşılma olmuş galiba cevaplarınız için tekrar teşekkürler...

Geri