motordan gelen tıkırtı

tuncayilhan80

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
yaklaşık on gündür aracımı kulanmıyorum. bugün aracımı çalıştırdıktan beş on saniye sonra motorun sağ tarafından sanki dişliler birbirine vuruyormuş gibi tıkır tıkır sesler gelmeye başladı. aracı durdurdum tekrar çalıştırdım ilk beş on saniye sorun yok ama tekrar tıkır tıkır ses çıkartıp beni sinir etti üçüncüde de aynı şeyi yapınca bende binmedim, motor yağına baktım normal azalma yok. ses beni deli etti. düzelmezse servisin yolu gözüktü galiba...:(

Ynt: motordan gelen tıkırtı

Sesi kaydedip buraya ekleyebilir misiniz?

malesef ekleyemeyebilirim ama denerim. sesi, araç boşta durduğu yerde yapıyor bende hareket ettirmedim.

bugün motordan gelen tıkırtı nedeniyle servise gittim gelen sesi anlattım. benden öncede bu şikayetten dolayı gelen olmuş. sebebi; motorun klima ve havalandırma kaliperlerinden kaynaklandığını, değişmesi gerektiğini ve işlemin 2 yada 3 gün sürebileceği söylendi. değişim sırasında torpidonun da sökme işlemi gerekebileceğini ancak ben izin verirsem sökebileceklerini söylediler. bende daha sonra bırakacağımı söyledim...:(

tuncayilhan80 link' Alıntı:
bugün motordan gelen tıkırtı nedeniyle servise gittim gelen sesi anlattım. benden öncede bu şikayetten dolayı gelen olmuş. sebebi; motorun klima ve havalandırma kaliperlerinden kaynaklandığını, değişmesi gerektiğini ve işlemin 2 yada 3 gün sürebileceği söylendi. değişim sırasında torpidonun da sökme işlemi gerekebileceğini ancak ben izin verirsem sökebileceklerini söylediler. bende daha sonra bırakacağımı söyledim...:(

Çok geçmiş olsun...Torpido sökme işlemi neden riskliymiş?İzin gerekmesi nedenmiş?

Holiganguc link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun...Torpido sökme işlemi neden riskliymiş?İzin gerekmesi nedenmiş?
tıkırtı yapabiliyor ya ondan sanırım
benim sökülmüştü ve yeniden takıldı herhangi bir tıkırtı ya da problem olmadı
bence izin verin ki diğer problem çözülsün

evet torpido sökülmesi daha sonra farklı seslerin çıkmasına neden olabilirmiş. şimdi kararsız kaldım söktürüp söktürmeme konusunda ama tıkırtıyı yaptırmazsam sorun büyürmü ona cevep veremediler.

evet torpido sökülmesi daha sonra farklı seslerin çıkmasına neden olabilirmiş. şimdi kararsız kaldım söktürüp söktürmeme konusunda ama tıkırtıyı yaptırmazsam sorun büyürmü ona cevep veremediler.
bence yaptırın, benim torpido söküldü takıldı herhangi bir ses gelmiyor şu an
bence ihmal etmeyin

sizin torpido da aynı sorundan dolayı mı sökülmüştü?

sizin torpido da aynı sorundan dolayı mı sökülmüştü?
hayır, su alma ve klimadan kaynaklı.

Geri