motordan gelen uğultu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sumela1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sumela1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
  1 aydır kullandığım astyra  j mden son zamanlarda motor ısındıktan sonra bir uğultu duyuyorum. Sanki araçta ikinci bir motor çalışıyormuş gibi. Motor soğukken problem yok, ama ısındıktan sonra duyuluyor. ֖Zellikle rolantideyken çok belirgin. Canımı çok sıkıyor. Servise götürdüm her şey normal dediler. Aracım 1.6 115 hp edition. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan. Bİlen arkadaşlar nedir tavsiyeniz.

Ynt: motordan gelen uğultu

Merhabalar,

Bende de aynı araçtan var 4 aydır kullanıyorum 3000kmde. Özellikle yalnız başımayken aracı genelde dinlerim ancak bahsettiğiniz gibi bir durum farketmedim.
Sesi tam olarak anlayabilmemiz için video çekip gönderebilirseniz daha çok yardımcı olmaya çalışırız.

Vieo kaydı yaptım ama çok kötü anlaşılacak gibi değil. İlginç olan sadece rolantide iken bu sesin gelmesi yada motor devir aldığunda gelen ses bu sinir bozucu sesi bastırıyor. Motor soğukken gayet iyi hiç bir şey yok ısınınca başlıyor vuuuuuuuuuuuuvv. İnsanı arabasından soğutuyor olmaz böyle şey. Turbo sesi diyenler var ama benim araba turbo değil ki. 1.6 115 hp.

sumela link' Alıntı:
Vieo kaydı yaptım ama çok kötü anlaşılacak gibi değil. İlginç olan sadece rolantide iken bu sesin gelmesi yada motor devir aldığunda gelen ses bu sinir bozucu sesi bastırıyor. Motor soğukken gayet iyi hiç bir şey yok ısınınca başlıyor vuuuuuuuuuuuuvv. İnsanı arabasından soğutuyor olmaz böyle şey. Turbo sesi diyenler var ama benim araba turbo değil ki. 1.6 115 hp.
LPG var mı araçta?

sallierim link' Alıntı:
LPG var mı araçta?
  lpg yok benzinli. 1000 km de daha.

Büyük ihtimalle klima zımbırtısının sesi. Sesi bir şekilde dinletebilirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

sallierim link' Alıntı:
+1 klima bence de
    Beyler klimayı açtığım yok. Kaloriferde kapalı yine ses var. Ne zaman ki motor ısındı o gıcık ses devrede.

Geri