mrb buda benım vecktra CDX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smh58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opelden memnunmusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .

smh58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:rolleyes: slm bu arabayı aldık almasına fakat ya arızası oluyor ekranında yabancı eger mumkunse bana turkcelerıyle beraber bulupta bana ulastıran olursa sevınırım sımdıden tesekkurler...

Ekli dosyalar

• Görüntü084.webp
    Görüntü084.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 79
kazasız belasız kullanın (aman kırmızı plakaya dikkat affetmiyor polis emiceler)

öncelikle hoşgeldin iyi forumlar.. opelim.net'in ana sponsoru olan opel team'e sornunu söylersen ali abi yada mustafa abi yardım edebilir.

gule gule kullan kardes hayırlı olsun

Maşallah kazasız belasız günlerde kullanın çok güzel

yok arabadan cok memnunum allah korusun aldıgımızdan berı masraf yapmadık degıl ama cok memnunum nekadar basarsan bas banamısın demıyor lpgde war arabada lpgde bıle banamısın demıyor 200 cok rahat goruyor lpgde fakat bı sorunum ısde benım aracın arızası oldugu zaman ekranda soyluyor gosterıyor fakat yabancı olunca hıcbırsey anlamıyorum turkcesıde yok bulamadım pekde bole sıteden anlamıyorum anladıgım kadar gezdım bulamadım dılerım burda yardımcı olursunuz bana su anda bı arabamın jantı eksık jantta almak ıstıyorum fakat ucuz olursa bıldıgınız uygun bı fıyat bıldıgınız yer felan warsa bundada yardımcı olabılrsenız bana cok sevınırım bırde kırmızı plaka oldugu hıc farketmıyor ne ozellıgı war onu bılı anlamadım aldıgımızda oyleydı ha polısde cok cevırdı :) ama kasmayınca kendını devam dıyor :) kasarsan anlıyor kesıyor acımıyor hep sıs acıkken durduruyor sonra devam et dıyor zaten herkese sımdıden tesekkurler

Geri