Mtech t20 gündüz ledleri yardım

volkanakin07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba bugün aracımın gündüz ledlerine mtech t20 beyaz ampül taktım.Gündüz olduğu için çok bişey olmadı ama aksam bakınca sağ gündüz ledi sarı yanıyor sol gündüz ledi beyaz yanıyor... Acaba bağlama ile ilgili bir terslik var yoksa ampül mü arızalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Ynt: Mtech t20 gündüz ledleri yardım

Ampuldendir sorun, bağlamadan öyle bir sonuç çıkmaz.

volkanakin07 link' Alıntı:
Dediğiniz gibi geri iade edeceğim ampülü
Bende bu üründen düşünüyordum nerden kaça almistiniz acaba

firstemperor link' Alıntı:
Bende bu üründen düşünüyordum nerden kaça almistiniz acaba

Denizli oto dizayndan arkadaşa getirtmiştim çiftine 40 demişlerdi ben 30 almıştım

kenangokhan link' Alıntı:
abooooow o neymiş öyle :) Çok para çok

Aynennn bi hevesle almıştım zaten biri sarı yandı geri iade ediyorum turuncunun gözünü seveyim 15 lira çifti hem daha şık...

Bende sanmıştım ki su linkteki ürünü aldınız http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=6866.0

Sizin aldığınız led değil, mavi ampul olmalı. Ondan bende aldım farlar kapalı iken beyaz görünüyor ancak parklar ve farlar açıkken sarıya dönüyor malesef. O yüzden direnç falan olmadan tek seçenek arıza ışığı yakmayan üstte linkini verdiğim mtec drl led , ancak fiyatları çok yüksek suan.

firstemperor link' Alıntı:
Bende sanmıştım ki su linkteki ürünü aldınız http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=6866.0

Sizin aldığınız led değil, mavi ampul olmalı. Ondan bende aldım farlar kapalı iken beyaz görünüyor ancak parklar ve farlar açıkken sarıya dönüyor malesef. O yüzden direnç falan olmadan tek seçenek arıza ışığı yakmayan üstte linkini verdiğim mtec drl led , ancak fiyatları çok yüksek suan.

Evet hocam mavi ampul maalesef... Diğeri çok pahalı ya teşekkürler ilginiz için

turuncu en iyisi beyaz olacaksa da makyajlının orjinal ledlisi olacak

Geri