Muayene...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chidely

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar birkaç sorum olacak.Aracımızı muayene istasyonuna götürdüğümüzde aracın farları angel ve stoplarıda şeffaf olursa muayene esnasında bi sorun olurmu acaba.Yoksa illaki orjinalleri saklamak gerekirmi?Aynı şekilde aynalarda atıyorum m3 aynası olursa sorun olurmu?
Teşekkürler...

angel zenon konusunu bende merak ediyorum orjianlden zenon olursa kabulmüş diyorlar birde angel a nomal ampülü takıp girsek sıkıntı olurmu far ayarı yapılmıyomu böyle bilen arakdşlar cevaplarsa çok iyi olur??

stoplar ledli veya şeffaf önemli değil, farlarınızda sonradan xenon taktınız buda sorun değil far ayarınızı yaptırdığınız takdirde geçersiniz zaten kalsanız bile hafif kusurlu olarak muayneden onay alırsınız

Nereye gideceğinize de bağlı. Bi arkadaşımı angel ı var diye geri göndermişler.. Birini hafif kusurlu geçirmişler.. Geçen tuzlaya gitmişti..

ben dün vizeden geçtim hiç bi probLem bulmadılar sadece far ayarın yok deyip hafif kusurlu geçirdiler aracımı başkada en ufak problem çıkmadı 2 reflektör boyun desteği istiyorlar yangın tüpünü ve ecza çantasını didik didik ediyorlar :D

Peki aynalara bişi diyolarmı orj. dışında olursa ?

gideceğin yere gore değişiyor dikkat ettikleri bizde ecza cantası tam değildi bakmadılar bile o klasik trafik setlerinden vardı birde yangın tupu aldık gectik aynalardan sorun cıkacagını sanmıyorum

İstanbul anadolu yakasında nerelerde yapılır muayeneler,birde gerekli olan belgeler var mı,ücret falan nedir söyleyebilirmisiniz?

Geri