muğla bodrumdan selamlar

marmarislife

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
iyi geceler arkadaslar adım ceyhun çoban
aslen muğla gökovalıyım ama bodrumda oturuyorum turizm işiyle uğraşıyorum yunan adaları turları yapıyorum 27 yaşında ve 3 aylık evliyim :-) nasipse perşembe günü 2004 opel vectra 1.6 comfort alıcamda oyüzden siteye üye oldum bilgi paylaşımında bulunmak için çünkü ilk kez opel alıcam ve biçok konuda yardımınıza ihtiyacım olucak.böyle bir forum bulunmasıda çok güzel forumdaki herkese selamlar

hoş geldiniz

hoşgeldiniz iyi forumlar.

arkadaslar hepinize teşekkür ederim umarım iyi vakit geçiririz forumda.aracı yarın alıcam 2004 opel vectra comfort 120.000 de aracı götürdük baktırdık bodrumun havası arabayı mahvediyor helede kapalı garajın yoksa araç güneş yanığından dolayı dıştan komple boyalı ama değişen parçası kazası yok geçmişi temiz en küçük bir hasar kaydı mevcut değil 21.000 tl ye aldık bi polis abimizden fiyat nasıl sizce ?

Aramıza hoş geldiniz, yeni aracınız da hayırlı olsun. Araç içinize sindiyse, memnunsanız fiyatın fazla bir önemi yoktur.

hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim savas abininde dediği gibi içinize sindiyse fiyatı onemli değil satarken problem yasayabilirsiniz o olur sadece.

hoşgeldiniz

Geri