MyOpelClub / Teknik Servis Aksiyonu Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mskirca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mskirca

VIP Üye
10-Balıkesir
Arkadaşlar,

Opelin https://my.opel.com.tr/ sitesine şasi no ile aracınızı kayıt ettirmenizde ve Teknik Servis Aksiyonu Var mı? bölümünde aksiyon olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Zira benim my opel club sayfamda teknik servis aksiyonu olduğu yazıyordu, bu sebeple servisi aradım, Elektronik park freni ve Yokuş kalkış desteği sistemlerinde fabrikadan yeni güncelleme geldiğini söylediler, randevu oluşturdum; cumartesi günü ücretsiz güncelleme ve mekanik aksam kontrolü yapılacak.

Bilgilendirmek istedim.

Saygılar.

Ekran Alıntısı2.JPG

Son düzenleme:
Bende yokmuş 2012 1.4t. Hayret nasıl olmaz. :)

• Beğen
Tepkiler: mskirca
Arkadaşlar,

Opelin https://my.opel.com.tr/ sitesine şasi no ile aracınızı kayıt ettirmenizde ve Teknik Servis Aksiyonu Var mı? bölümünde aksiyon olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Zira benim my opel club sayfamda teknik servis aksiyonu olduğu yazıyordu, bu sebeple servisi aradım, Elektronik park freni ve Yokuş kalkış desteği sistemlerinde fabrikadan yeni güncelleme geldiğini söylediler, randevu oluşturdum; cumartesi günü ücretsiz güncelleme ve mekanik aksam kontrolü yapılacak.

Bilgilendirmek istedim.

Saygılar.

Ekli dosyayı görüntüle 2315
2012 astra j için mi verdi bu uyarıyı ilginç opel hiç böyle şeyler yapmazdı :)) ben ara ara bakıyorum da benim adıma bir şey çıkmıyor :))

• Beğen
Tepkiler: mskirca
Cumartesi günü servise gidince detaylı bilgi alabilirsem sizlere de aktarırım inşallah :)

Cumartesi günü servise gidince detaylı bilgi alabilirsem sizlere de aktarırım inşallah :)

Bende de çıkmadı, konuyu takipteyim [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar,

Servise gittim ve gerekli işlem yapıldı. Hangi güncellemenin olduğu (şasi numarasından) sistemde görünüyor zaten. Yokuş kalkış desteği ve Elektronik park frenine versiyon 7 gibi bir güncelleme yapıldı. Servis şefi güncellemenin içeriğini onlarında bilmediğini söyledi. Yani yaptık mı yaptık :) arabada değişen birşey var mı yok :) orjinal arıza tespit cihazı ile genel arıza sorgulaması yapıldı, çok şükür hiç bir sorun yok.

Kısacası gittik güncellemeyi aldık, teknik bilgi alamadık. Durum bundan ibaret :) ama şansıma Opel Çetaş'ta iyi bir usta ile tanışmış oldum. Bir kaç soru sordum sağolsun detaylıca anlatıp samimi cevap verdi.

Bende de yokmuş bir aksiyon :D

gecen hafta 2011 1.4 turbo aracim icin gittim sogutma sistemi ve yokus kalkisla ilgili guncelleme oldugunu soylediler ,bunun haricinde bir bilgi alamadim,yaklasik 2 saat surdu ,ucretsiz bu arada ,

• Beğen
Tepkiler: Mtunc
Myopel den baktım şimdi bana da servise gidin yazısı çıktı.

Myopel den baktım şimdi bana da servise gidin yazısı çıktı.
servisi arayin guncelleme oldugunu soyleyin saseden cikar zaten ne ile ilgili oldugunuda sorun zira servis elemanlari sanki devlet sirri gibi bisey soylemiyor,aracta 1 haftadir olumsuz bir durum olmadi el freni sesli cekiliyordu biraz daha sessiz oldu

Geri