Nacizane Opel Corsa B

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aydogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aydogan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar . Buda benim nacizane aracım.Şuan motor hacmi genişletildi.İkinci olarak aracın kaportasına el atıcam inşallah.Aşağıda yazacagım parçaları tedarik edebileceğim yer konusunda yardımcı olursanız cok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
*GSI Ön Tampon
*GSI Spoiler(Hurdacılardan rahat bulabileceğimi düşnüyorum :confused: )
*Vauxhall tarzında arka tozluk(paçalık)
*Ayrıca aramızda Vauxhall parçalarından getirten arkadasımız varmı :sulanma:

Kardeşim güle güle kullan aracın çok tatlı gözüküyor. Vauxhall aksesuarlarını ebay.co.uk üzerinden bulabilirsin. Tabi yasal gümrük sınırına vs. dikkat etmen gerekiyor.

Facebook'ta Corsa B grubu var, orada pek çok parça döner durur işinize yarayabilir. Adres vermiyorum arayınca çıkıyor :)

Maşallah çok güzel bir duruşu var.

maşallah :) Her şey bulunurda GSİ tampon cık :D İngiltere'de sıkı hurdacı bulman lazım orda bile karaborsa dönen bi tampon.Facebooktaki grubu öneririm bende :) Aydın Çakıcı isimli şahısada ulaşman sana yeterli olacaktır :)

Epsilon

Kardeşim güle güle kullan aracın çok tatlı gözüküyor. Vauxhall aksesuarlarını ebay.co.uk üzerinden bulabilirsin. Tabi yasal gümrük sınırına vs. dikkat etmen gerekiyor.
Teşekkür ederim.Gümrük sınırına dikkat etmen gerek derken ; İnternet üzerinden ürünü sipariş ettikten sonra gümrükte takılma olayımı var nasıl oluyor tam anlamadım.Ayrıca reklam oluyor mu bılmıyorum ama . tr.aliexpress diye bi site var EU'ya ürün dagıtan .Güvenilirliği nedir ayrıca ürünler hesaplı , kargo ücretimi fazla tutuyor bilgisi olan varsa yardımcı olab ılır mı

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:19 ----------

Facebook'ta Corsa B grubu var, orada pek çok parça döner durur işinize yarayabilir. Adres vermiyorum arayınca çıkıyor :)

Evet biliyorumda oradada herkes aynı dertten magdur standart aranan parçalarda :)Sağolun yinede düşünceniz için.

Teşekkür ederim.Gümrük sınırına dikkat etmen gerek derken ; İnternet üzerinden ürünü sipariş ettikten sonra gümrükte takılma olayımı var nasıl oluyor tam anlamadım.Ayrıca reklam oluyor mu bılmıyorum ama . tr.aliexpress diye bi site var EU'ya ürün dagıtan .Güvenilirliği nedir ayrıca ürünler hesaplı , kargo ücretimi fazla tutuyor bilgisi olan varsa yardımcı olab ılır mı

Ali expresi hiç kullanmadım ama kullanan çok var, yardımcı olacaklardır.

Güncel değer mi bilmiyorum, geçtiğimiz senelerde gelen kısıtlama ile vergi sınırı 100 dolara çekilmişti. Bu tutarı geçen paketler için gümrük vergisi ödeme durumu var. Bir de tabi yasaklı ürünler var. Bu konu ile ilgili mevzuat ya da forumlarda bulabilirsiniz.

Maşallah çok güzel bir duruşu var.
Çok sağolun ama detaya inildiğinde eksikler göze carpıyor , İşimden dolayı şimdilik cilasını ufak tefek makyajını eksik etmeden arka plana atmaya calısıyorum :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:37 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:30 ----------

maşallah :) Her şey bulunurda GSİ tampon cık :D İngiltere'de sıkı hurdacı bulman lazım orda bile karaborsa dönen bi tampon.Facebooktaki grubu öneririm bende :) Aydın Çakıcı isimli şahısada ulaşman sana yeterli olacaktır :)

Sağolun.Keşke herşey bulunsada bi eksik tampon kalsa:)Ama ben inanıyorum bulacağıma,nedendir bilmiyorum :)Gecen konustuk elinde TR'de 2-3 adet bulunan ön far vardı(Yani elindekiyle toplam 3 adet :) )Fiyat biraz tuzlu geldi şimdilik erteledim .Komble motor yaptırıp ,hacmi büyütmek biraz yordu:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:44 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:37 ----------

Ali expresi hiç kullanmadım ama kullanan çok var, yardımcı olacaklardır.

Güncel değer mi bilmiyorum, geçtiğimiz senelerde gelen kısıtlama ile vergi sınırı 100 dolara çekilmişti. Bu tutarı geçen paketler için gümrük vergisi ödeme durumu var. Bir de tabi yasaklı ürünler var. Bu konu ile ilgili mevzuat ya da forumlarda bulabilirsiniz.
Ufak çaplı bi araştırma yaptım faydası olur diye.Goldsupplier tabir edilen ve satış sayısı çok olan satıcıları ayrıyettende pay-pal ödeme seceneğini kabul edilen satıcılarda güvenilir alış-veriş yapılabilme ihtimali yüksekmiş. Tabi garantisi varmı bilmiyorum . Söyleyenlerin yalancısıyım :)

Geri