Narva hk

deep_oceanV2

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Tem 2008
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Değerli arkadaşlar,

Aşağıdaki mesajımı "teknik servis" bölümüne yazdım ancak bir cevap alamadım kimseden. Sizlerden tecrübesi olan arkadaşlar var ise, benimle cevaplarını paylaşabilir mi?

Ben aracımda 2000 yılından beri mercedesten çıkma Hella balastlar ile 2 adet D2S ampul kullanıyorum. Bunlar aracıma merceksiz takıldı o tarihte ve bundan 7 ay önce de yeni D2S ler ile söz konusu ampulleri değiştirdim. Son günlerde özellikle Hella black magic Astra G farları çok hoşuma gitmeye başladı ancak tek sorun merceksiz farda güzel bir ayar tutturabilmek için xenon montajı adına harcanan 6-7 saatlik emek ve trafiğe çıktığınızda tekrar tekrar geri dönüp, bir daha montaj yaptırmam. Sonuçta her seferinde istediğim performansı aldım xenonlarımdan ama açıkçası yeni bir ön far takımı alınca da artık tekrar bu kadar zahmete girip, sinir harbi yaşamak istemiyorum.

Sorum şu:

Benim için ampulun beyaz olması hiç gerekli değil. Hatta istemiyorum çünkü kötü havalarda asla aydınlatmıyor. Ben güçlü bir sarı ışık arıyorum ve bildiğim kadarıyla da piyasada en iyisi Narva. Ancak korkum; herkesin bir şehir efsanesi olarak anlattığı "kablo yanar, araban yanar vbn.." lafları.

Bu gerçek midir? Bunu deneyen bilen var mıdır? Tecrübeleri arkadaşlardan bir geri dönüş bekliyorum. Gerçekse de simsiyah farların içine 55w lik ampul takmak istemiyorum. Diğer taraftanda, elimde sapasağlam bulunan ve hiçbir sorun çıkarmamış Hella balast+D2S lerime de kıyıp, yeni bir H7 xenon kit almak istemiyorum.

Teşekkür ederim.
 
philips gt150 olması lazımdı simdiye kadar gordum en guclu sarı ışık.
 
Ben OSRAM Nightbreaker kullanıyorum. Az önce Ankara yolundan geldim. Bolu tarafında inanılmaz yağmur ve malum gecenin karanlığında otobanda 150 Km hızlarda araç kullandım. Gerçekten inanılmaz geniş ve ileriyi aydınlatıyor. Uzunları yakmama hiç gerek kalmadı.
 
ewt nigthbreaker çok iyi
 
Geri
Üst