Navigasyon

MUSTAFA-07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel Corsasına navigasyon cihazı taktıran varmı?

Çeşitli markalarda double din denilen ürünler var bence çokta şık olur.

bende var..istediğim zaman çıkarıyorum istediğim zaman takıyorum:D
double din almayı düşündüm ama malum istanbulda camı kırma ihtimalleri çok yüksek.:(

Arkadaşlar navigasyon cihazinda ayni zamanda cd çalar dinlerken navigasyon cihazinin ekraninda görüntü oluyormu acaba

usta sole bısı olmaz mı bu navı ıcın bılgı ekranının orayı polyester ıle buyutup ıcersıne yerlestırılse cok sık durmaz mı yabancı ulkelerdekı corsalarda o bılgı ekranı daha buyuk ya onun parcasıda alınabılır ıcerısıne konulur guzel durmaz mı acaba?

evet bende dusundum ama ıstanbulda rahat bırakırlarmı adamlar bı paket sıgara ıcın camı kırıyo :(

en iyisi portatif 4.3" olanlar
araç tutucuyla sanki uçak kabini gibi oluyor yarın foto çekip koyarım
isteyen arkadaşlar olursa benimle irtibata geçsinler

Arkadaşlar navigasyon cihazinda ayni zamanda cd çalar dinlerken navigasyon cihazinin ekraninda görüntü oluyormu acaba

bu olaya dual zone denir. örneğin müzik dinlerken navigasyon yaptırabilir veya navigasyon yaptırırken müzik dinleyebilirsiniz. cihazın özelliğine bağlıdır. diğer taraftan double din multimedya için en uygun konsollardan biri corsa c'dedir. yapılması gereken teyp çıkarılacak yerine bir double teyp takılacak.

bu olaya dual zone denir. örneğin müzik dinlerken navigasyon yaptırabilir veya navigasyon yaptırırken müzik dinleyebilirsiniz. cihazın özelliğine bağlıdır. diğer taraftan double din multimedya için en uygun konsollardan biri corsa c'dedir. yapılması gereken teyp çıkarılacak yerine bir double teyp takılacak.

Merhaba arkadaşlar,

Bende sizin dediğiniz bu olayı yapmak istiyorum ama hangi marka ve model navigasyon cihazı almam gerekir onu bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

Geri