Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oktay bey tekrar merhaba ürün elime ulaştı Hepsiburada'dan almış olduğum corsa için uygun çerçeve de elimde şu an fakat teypin çerçeveleriyle uyumlu değil ürünü almadan önce hepsiburada yetkililerine de sormuştum bu teyp ve çerçeve uyumlumudur diye onlar da uyumlu olduğunu söylemişlerdi altta linkini vereceğim fotoğrafları da incelerseniz problemi daha iyi anlayabilirsiniz acaba çerçeve mi yanlış geldi yoksa bu teyp uyumsuz mu bilemedim teyp paketinden iki adet çerçeve çıktı ikiside fotoğraflarda göreceğiniz gibi uyumsuz birisi yandan diğeri üsten büyük geliyor...
? nolmuş orda öyle?
corsa için aldığın çerçeve normalde corsaya uyuyor mu?
yani navitech olmadan çerçevenin dış ölçüleri senin aracın yuvasına uyuyor mu?bunu kontrol et.çünkü navitech in dış ölçüsü standart olmalı.double din ölçüsünde.
1-navitech in çerçevesini üst ve alttan gerektiği kadar kestirebilirsin.
2-başka markaların çerçevelerini kullanıp, aldığın orjinal çerçeveyi kapatacak gibi olanı kullanabilirsin.
3-fibercide uygun bir çerçeve yaptırabilirsin.
3. seçenek akla en uygun olanı gibi görünüyor fakat şanlıurfada bu işi yapan birileri varmı bilmiyorum bi araştırma yapacağım... orjinal çerçeveyi kesme işini ben de düşünmüştüm fakat kesme işlemini nasıl yapacağımı bilemiyorum ince demir testeresi işe yararmı acaba denemeye de korkuyorum çerçeve elimde kalabilir
bu konu burada kalmis gitmis bi canlandiriyim bakalim ne oldu? bende urunu alicam hala kararsizim.. corsa c ye montaj yapilmis bir sekilde gorsem hemen alicam...:dil: