Öncelikle siteye yeni üye oldum ve çok memnun oldum... Birkaç güne kalmadan hayal etttiğim opel astrama kavuşacağım.
Tanışma başlığına yazmadan ilk mesajımı buraya atmamdaki sebeb zaman kıtlığının olması, siz kullanıcıların yorumları benim için bu 1-2 günde büyük önem taşıyor..
Bugun yarım sipariş edeceğim araç 1.3 cdti / sport / stil paket olucak..
Elimde 2 renk seçeneği mevcut Ya nehir gri yada su mavisi olacak ? (gönül teknik griyi isterdi )
Ayrıca sport pakete eklenmesi gereken ne gibi donanımları tavsiye edersiniz ?
Ve son asıl merak ettiğim konu navigasyon cihazı...
Bayii bana şu an fabrikanın kendi modelinin dışında necvox kullandıklarını söylediler ancak istersek cyclone de takabiliceklerini söylediler...
Bu konuyu araştıramadığımdan bilginize ihtiyacım var hangi navi. tercih etmeliyim + - leri nelerdir?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
Tanışma başlığına yazmadan ilk mesajımı buraya atmamdaki sebeb zaman kıtlığının olması, siz kullanıcıların yorumları benim için bu 1-2 günde büyük önem taşıyor..
Bugun yarım sipariş edeceğim araç 1.3 cdti / sport / stil paket olucak..
Elimde 2 renk seçeneği mevcut Ya nehir gri yada su mavisi olacak ? (gönül teknik griyi isterdi )
Ayrıca sport pakete eklenmesi gereken ne gibi donanımları tavsiye edersiniz ?
Ve son asıl merak ettiğim konu navigasyon cihazı...
Bayii bana şu an fabrikanın kendi modelinin dışında necvox kullandıklarını söylediler ancak istersek cyclone de takabiliceklerini söylediler...
Bu konuyu araştıramadığımdan bilginize ihtiyacım var hangi navi. tercih etmeliyim + - leri nelerdir?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..