neden arada 10 beygir oynuyo bana garip geldi bence daha fazla olması lazımdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel frontera 2.2 ye opel vectra nın yanı 2.0 sılındır kapak contasıda oluyor ona bakarsan?* ancak bu işin içinde olmalısın.. piston kol uzulugu felan degıstırıyor motorun gucunukurt_35li' Alıntı:neden arada 10 beygir oynuyo bana garip geldi bence daha fazla olması lazımdı
kurt_35li' Alıntı:neden arada 10 beygir oynuyo bana garip geldi bence daha fazla olması lazımdı
:good:ELEGANCE' Alıntı:HP artışından ziyade Tork artışına sebep oluyor.
vakit bulabilirsem gelirim tesekkür:good:selcukreis035' Alıntı:öyle bilader gel sen alsancak a ben anlatırım motor üzerineden görmen gerek selcukreis035@hotmail.com
ELEGANCE' Alıntı:1.4 twinport 90hp-125nm tork;
silindir çapı : 73.4mm
silindir yüksekliği : 80.6mm
1.6 twinport 105hp - 150nm tork;
silindir çapı : 79mm
silindir yüksekliği : 81.5mm
görüldüğü gibi 1.6 ile 1.4 silindir yükseklikleri neredeyse aynı olmasına rağmen silindir çapında fark çok var, yaklaşık 200cc'lik fark daha çok boylamasına değil çap genişlemesi olarak kullanılmış... Bu da HP artışından ziyade Tork artışına sebep oluyor. Tabi daha pek çok etken var.
kurt_35li' Alıntı:herkese tesekkürler ama bence daha fazla fark olmlıydı arasında