Neden surekli yan kucuk farlar acık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djkelaj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djkelaj

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Anlamadıgım 2011 model arabamda Ana farın kenarındaki yan farlar hep acık
baska 2011 modellerde bu kapalı bende kapanmıyor, sordum, AB standartına
göre o kapanmaz dediler, e o zaman baskalarının arabalarında o farlar neden
yanmıyor ? Arac corsa 1.3 D Diesel 75hp (2011 model)

senden önceki sahibi amerikan park olayı var onu yaptırmıştır belki osman abi yada gündüz farıda olabilir

Son düzenleme:
2011 corsa d'lerde 2 tip var makyajlı kasalarda gündüz farı onlar araba çalışırken devamlı yanar. ama makyajsız kasa ise aracınız o zaman sizden önceki sahibi american park denilen zımbırtıdan yapmıştır. ama aracınız %99 makyajlı kasa o yüzden yanması normal. Dayımın corsada yanıyor bizde turuncu lamba taktık daha şık oldu :)

gündüz farı onlar ve kapanmaz
başkaları dediğiniz araçlarda gündüz farı olmadığı için yanmıyor

gündüz farı diye birşey var belki o olabilir sadece ön farlar yanar arka stoplar kapalıdır bence güzel bi özellik aracımda olmasını isterdim kontağı açtığın an yanar ve sönmez

arac sıfır bayiden aldım , demek o far gunduz farı ve kapanmıyor. Cok teşekkür ederim cevap icin

Bu arada kış lastigi baslıgında en son mesaj attım (aldıgım tekerlegin linkini verdim)

bu siteye bakarsak benim 4 une 1250 tl vermem hicde pahalı degil gibi

bu arada gündüz farı c kasalarda opcomla açılıp kapanabiliyor belki d kasada da kapatılıyordur..

merhabalar, Astra j 2012 1.4 aracımda dolu hasarı yapıldıktan sonra sol gunduz yari devamla yanıyor. farları açınca sönmesi lazım. sag gunduz yari sonuyor ama sol gunduz yari sönmüyor devamla yanıyor. tamirat sonunda toplanırken baglantilari yanlış yapilmis olabilir mi? kendim düzeltebilir miyim? teşekkürler

merhabalar, Astra j 2012 1.4 aracımda dolu hasarı yapıldıktan sonra sol gunduz yari devamla yanıyor. farları açınca sönmesi lazım. sag gunduz yari sonuyor ama sol gunduz yari sönmüyor devamla yanıyor. tamirat sonunda toplanırken baglantilari yanlış yapilmis olabilir mi? kendim düzeltebilir miyim? teşekkürler
Benim 2012 astra j aracımdada o gündüz farları hiç sönmüyor..Biraz araştırmıştım menüden veya başka yerden kapanmıyormuş..

gündüz farı özelliğini isterseniz tech2 yada opcom la kapata bilirsiniz. yerini menüde sormayın ama var bir kere açmıştım hoşuma gitmeyince kapattım. menüde gündüz farı diye geçmiyor sadece 1-2-3-4-5 diye seçi yorsunuz yada kapalı diyorsunuz.

Geri