Nedenini bulamadığım tıkırtı sesi

Kivanc43

Kayıtlı Kullanıcı
78-Karabük
Siteyi ziyaret et
Herkese iyi günler arkadaşlar. Dün aracı sürerken böyle bi ses fark ettim. 60km hızı geçince yapmaya başlıyor. Trimleri kontrol ettim ama onlardan gelmiyor. Sanki bi plastik aksam sürtüyo ya da vuruyo bi yerlere ama çözemedim. Sizce bunun nedeni ne olabilir Ön takım vs

video desteklenmeyen formatta olduğu için yüklenememiş. şuradan yükledim kendi hesabıma bakabilirsiniz.

peki süreklimi bu ses yani her 60 0ı geçince geliyormu ?

peki süreklimi bu ses yani her 60 0ı geçince geliyormu ?
Evet bir türlü çözemedim. Sanki davlumbaz plastiği çamurluğa vuruyor gibi. Yoksa ön takımdan mı bilemedim yakın zamanda aks değişti ama ondan önce de vardı bu ses

daha fazla bilgi vermelisiniz tahmin için ..aracınız otomatikmi eğer otomatik ise tek vitesdemi oluyor bu manuelde dede varmı .. bana metal sesi gibi geldi bu ... birde ses geldiğinde gaz pedalının yanındaki halı kaplamaya bir dokununun uzanıp , orada kalorifer boruları var ısınıp ses yaparlar ince 3-4 boru..bi kastırın bakalım ses onada benziyor.

Aracım 1.3 manuel. Dediğiniz yerlere bakmadım açıkçası sanki bir şey boşta ve o sallanıyo vuruyo bi yere evet. Kontrol edeceğim sol önden geliyor dediğim gibi
daha fazla bilgi vermelisiniz tahmin için ..aracınız otomatikmi eğer otomatik ise tek vitesdemi oluyor bu manuelde dede varmı .. bana metal sesi gibi geldi bu ... birde ses geldiğinde gaz pedalının yanındaki halı kaplamaya bir dokununun uzanıp , orada kalorifer boruları var ısınıp ses yaparlar ince 3-4 boru..bi kastırın bakalım ses onada benziyor.

Geri