Neler oluyor..

yucelakgul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Kas 2012
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Siteyi ziyaret et
Merhaba..

Aracım Opel astra 1.6 enjoy aracıma dün landirenzo LPG kıt taktırdım. Ancak cok dıkkatımı ceken bısey oldu.. Anahtarı kontaktan cıkardıktan sonra YOl bılgısarında Menzil göstergesı hala ekranda. ve CD çalarda calısıyor. Acaba bu hepmı böyleydı. Yoksa bıseylermı olmuş.


tesekkurkler
 
yol bilgisayarı ve teyp elektiriği kontaktan alıyor diye biliyorum. forumda başka bir konuda corsa marka aracını çalıştıramayan bir arkadaş vardı. onun arabasında da teyp ışıkları sönmüyor diyordu. çalışmadığı için aracı serviste yaptırırken kontak tamiride yapmışlar. teyp ondan açık kalıyormuş diye yazmıştı.
 
menzil/yol bilgisayarı ışıkları teyp çalıştığı için aktif halde kalıyor.anlaşılan teyp tetik kablosu sürekli aktif.
normal değil.çözümü zor olmasa gerek
 
LPG kitten sonra olmasının sebebı ne olbılır sızce.bu servıs nereye mudahale etmıski bu durum oluşmuş
 
LPG montaji yapan veya herhengi bir kendine usta diye hitap eden arabanin orada kalma miktariyla tutari carpip onunuze sunan haram para yiyip isini dogru duzgun yapmayan mahlukatlar o kadar cok ki neredeyse her İKİ dukkandan BİRİ diyebilirim... Kimbilir LPG montajiniz icin nereden elektrik aldida arbaniz sacmaladi ama emin olun elektrikci bir arkadasi bu problemi cuzdaninizi operek cozebilir :-) siz siz olun tanimadiginiz bir ustaya aracinizi kesinlikle emanet etmeyin eger mecbursanizda ustayi secip butun is boyunca basinda durup sorular soracaginizi hatta islem sonrasin o islemin yapildigina dair kartvizit arkasina yapilan islemleri ve ustanin imzasini alma kosulu ile yaptirin zaten durustse bunlari sorun etmez... Unutmayin SOZ UCAR YAZİ KALİR ...
 
Geri
Üst