new astra angel far !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UURCEM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UURCEM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar...astar a h angel far taktirmak istiyorum ama bu araclar a gore hazir kalip yokmus duyduguma gore.Daha once yaptiran varmi ?..ve uygun fiyati kaliteli iscilikle istanbul dan tavsiye edebileceginiz yer varmi ?

extra olarak aracin kornasi yerine hangi kornayi onerirsiniz ??

:help: :help: :help: :help:

yapan bir arkadaşım var ama elimle yaptım diyor.. onuda farı açarak montajı kendi yaparak malum...

bizim kornaları bende begenmiyorum yav :)

Klasik araçlarda vardır (1956 - 1960 Model arası Amerikan arabaları )
'' Çat Çat '' korna diye tabir edilir...Bulabilirsen onu tak...Hurdacılarda bulabilirsin belki..Ama herhangi bir yayanın yakında filan çalma, ödü patlayabilir...:D

birde bizim bu cd calarlarin..bir sure yuksek dinledigin zaman ses kisiliyor ! buna bir cozum bulan varmi ??

Bildiğiniz gibi bizim Cd çalarlar ısınınca sesi azaltıyor bu gibi durumlarda ben klimayı açıyorum ve 1-2 dakika sonra ortam soğuyunca kapatıp açıyorum ve düzeliyor.

kardeş farları yapacaksan gerçekten işin çok zor yani biraz uğraştıracak kolay kolay açılmıyor farlar,bana sorarsan çıkma bi far bul ve onun üzerinde yap orjinal farlara dokanma.istanbulu bilmiyorum ama ben yaptım,eğer bi far alıp ona yapacak olursan sana 400-500 civarı bi maliyet çıkar.hadi kolay gelsin :D

:sorry: astra h ın angeli problemli oluyo yada bende ole oldu.ama farlar açılıo hiç tavsiye etmiyorum benim ikikere açıldı ama genede randıman yok bende ya cosmo farı alcam yada hazır tuning farı çıkarsa onu alcam die bekliom.en dandik arabalara bile angel far çıkarıdılar biz çıkarmadılar bekliyom ben hala çıkar belki diye ben 200 ytl ye yaptırdım

Son düzenleme:
ben bu profile nerden resim ekliyecegim arkadaşlar

Geri