new vectra__ xenon*anten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim vectraya bi xenon taktırmak istiorum...
ama bu konuda pek bi bilgim yok, ne marka taktırmalı, nekadara mal olur?? geçen gün yolda bi araba gördüm... arabadan önce ilk olarak farları farkediliodu yaa... o kadar değişiktiki, sanki farların çevresi mavi gözüküodu... inanılmaz parlaktı ve yani farkedilmeyecek gibi deildi...
bn de aslında öyle bişe taktırmak istiorum... bana nasıl bişe önerirsiniz beyler yaa??? bi de gene çok ilgimi çeken şey bmw'nin köpek balığı sırtı şeklinde bi anteni var... bnce arabaya çok agresif bir görüntü veriyor...
onu nerde bulabilirm acaba , benim yeni vectrayla uyumlumudur???
bana yardımcı olursanız sevinirim beyler yaa... çünkü bir an önce bu 2 işi halletmek istiorum...:good: herkese ii paylaşımlar...:help:
vectt2modxg1.jpg

Piyasada bi sürü marka xenon kit var.Ama bence Phılıps 4100-4300K en iyisi ... :good:

re**

saol arkadaşım... philips'i duymuştum... baya ii diolardı...
ama biraz maliyeti yüksek sanırım...
tüm sistem bana ne kadara mal olur??
ve orjinal kalitesinde olur mu acaba???

bi xenon yapamassin .. illa bi xenon yapacam diyosan orjinal afl li far optic fln alirsan olur .buda sana baya bulur o yuzden olmaz.. ama xenon yaparsin gitip uzak dogu fln almada isdegini yap...
antene gelince ancak sus olarak yapistirirsin anten gorevi yapmaz.. oda cok cirgin olur

evet mercekli sanırım, yaa bnim farlar çok enteresan...
sarı deil, ama tam bembeyaz da deil...
geçen gün kardeşim kullanırken arabamı uzaktan bi izledim, böle enteresan maviye kaçan , çok hoş değişken renkli bi ışık geliodu...
bu ışık benden mi gelio diye baya şaşırmıştım aslında:D ...
aslında farların bu halini de çok seviyorum ama xenon olması herelde daha ii olurdu... sizce böyle değiştirmeden kalsın mı???
yoksa xenon herzaman daha iyidir mi diosunuz arkadaşlar???

bmw servisinden alabilirsin anteni de montajı nasıl olur onu bilemem

xenon yap tabii ..

Xenon en güzeli çok class duruyo aydınlatması çok hoş ayrıca dediğin antenin astra için olanı vardı opel sitesinde aksesuarların arasında ama kaldırmışlar istersen gidip bi yetkili servise sor derim orjinali vardır herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri