Nihayet Vectra C'ye Terfi Ettim!

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda bugün itibari ile nihayet 2005 Model Vectra C'ye terfi ettim. Modeli Design Edition. Design Edition'ın Elegance modeli ile arasındaki farkları sitede bulamadım maalesef. Bunun yanında Comfort modeline göre artılarını da bulamadım. Bu 2 soru ile ilgili bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

İlk önce hayırlı olsun.Soruların cvplarını bilmiyorum ama resim koysanız güzel olur.:)Bide sanırım imzanızda isim olması gerekiyor.İyi forumlar..

Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda bugün itibari ile nihayet 2005 Model Vectra C'ye terfi ettim. Modeli Design Edition. Design Edition'ın Elegance modeli ile arasındaki farkları sitede bulamadım maalesef. Bunun yanında Comfort modeline göre artılarını da bulamadım. Bu 2 soru ile ilgili bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

Bildiğim kadarı ile;

Comfort'a göre artıları : Xenon farlar, karartılmış ön ve arka stop (bu elegance'dada yok) , Ön tampon gts tamponu (buda yok elegance'da), Jantları elegance ve comfort'dan daha güzel bana göre, DE'şar genelde 2005 olduğu için mp3 çalarları var sanırım,
Elegance'ın fazlaları; Başta esp, park sensörleri, elk arka perde+yan perdeler, elk+hafızalı ön koltuklar, kararan iç ve sol dikiz aynası, geri vitese takınca aşağıyı gösteren sağ ayna v.s. v.s.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27961&highlight=vectra+elegance+comfort
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=13541&highlight=vectra+elegance+comfort

Bu linklerdende yararlanabilirsin.

beygir gücüde fazla diye biliyorum (hayırlı olsun)

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın... Bende Merak Ettim Design Editionun Özelliklerini...

hayırlı olsun,kazasız belasız,bende diğerlerinden daha özel olarak biliyordum desingi..

hayırlı olsun bende de elegance var farkları neler acaba ben de merak ettim

hayırlı olsun. comfort ta 6 hava yastığı var iç kararan dikiz aynada var. far yıkama yok far sensörü ve park sensörü yok

Geri