17 Nis 2020 #1 K kaanelo Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 24 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Merhaba obd2 bluetooth ile opel astra h arabama bağlanıp tanıtma yapabilir miyim ? Opcom hesabı mı satın almam gerekir
Merhaba obd2 bluetooth ile opel astra h arabama bağlanıp tanıtma yapabilir miyim ? Opcom hesabı mı satın almam gerekir
17 Nis 2020 #2 C cagatay16 VIP Üye Kayıtlı Kullanıcı 16-Bursa Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 6,508 Tepkime puanı 2,257 Puanları 113 Yaş 35 Obd2 tanıtım yapmıyor diye biliyorum opcom cihazı almanız gerekir hesaba gerek yok SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Obd2 tanıtım yapmıyor diye biliyorum opcom cihazı almanız gerekir hesaba gerek yok SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17 Nis 2020 Konuyu Başlatan #3 K kaanelo Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 24 Tepkime puanı 2 Puanları 3 obd de tanıtma yapabiliyor yazmışlar açıklamasına ama olmaz mı diyorsunuz tanıtmaya çalıştığım şey touch and connect sistemine BID ekran tanımlıycam
obd de tanıtma yapabiliyor yazmışlar açıklamasına ama olmaz mı diyorsunuz tanıtmaya çalıştığım şey touch and connect sistemine BID ekran tanımlıycam