Odak Dynamics Hakkındaki Görüşleriniz......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brk27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brk27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam Arkadaşlar Ben Gaziantepte İkame Ediyorum Astra  Sedan Cosmo Sunroof Flexiride şase Aracımı Kişiselleştirmek İçin Kaliteli Bilgili Ve Yaptığı İşin Arkasında Duracak Bir Yer Araştırıdım Ve Odak Dynamics Bu Konuda En İyisi Olduğunu ֖ğrendim Ve İnceledim Facebook Sayfasında Yaptıkları İşleri İnceledim Ve ևok Beyendim Ben Sizlerden Az çok Fiyat Ortalamsı (PAHALI&NORMAL&UCUZ) gibi bilgiler ve yapılan işin nekadar süre sağlam ve orjinalmiş gibi kendini muahafaza edebildiğinii yani açıkcası kullanılan mazlemelrin kalitesini gibi konularda düşünce tecrüblerinizi paylaşmanızı rica ederim şimdiden HERKEZE çok Teşşekürler.....

thnxx  

thnxx

Ynt: Odak Dynamics Hakkındaki Görüşleriniz......

Odak turkiyedeki en buyuk opel bayilerinden biri ayriyettende sponsorumuzdur.
Yapilan uygulamalari belki disarda daha uyguna yaptirabilirsiniz ama ayni iscilik kalitesini bulabilirmisiniz tartisilir.
Fiyat konusunda Çağrı ile gorusun forumdan oldugunuzu belirtirseniz indirim+detayli bilgi alirsiniz.

Cok fazla modifiye merakim olmadigi ve acikcasi cok ta anlamadigim icin iscilik hakkinda yorum yapamam ama forumdan oldugunuzu soylediginizde fiyat konusunda yardimci olacaklardir, ayni zamanda Opel servisi olmalarindan dolayi Opel araclari diger bir cok modifiye yapan firmadan daha iyi bilmeleri de avantajlari

Sponsorumuz olduklarından ben de güzel bir fiyat vereceklerini düşünüyorum. Aynı zamanda ustalar daha önce bir çok araca modifiye uyguladıklarından güzel bir işçilik ve işin arkasında durma taahhüdü de vereceklerdir diye düşünğyorum :)

Fiyatı hariç memnuniyetsiz olanı görmedim.İşlemler biraz tuzlu oluyor ama işçilikleri temiz diye biliyorum

Geri