Olmadı. Satamadım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı satmak için ilan vermiştim az önce bi arkadaş aradı. bi kaç kere görüşmüştük zaten. yarın sabah geliyorum aracın temiz kağıdını hazırla dedi. tamam dedim kapattım. az önce yanına gittim dayanamadım arkadaşa telefon ettim kusura bakma satmaktan vazgeçtim dedim. insanın arabasından ayrılması ne kadar zormuş ya :(:(:cry::cry:

Umarım karşıdakine ayıp olmamıştır.
Hayırlısı olsun :)

:D benim dayım 1974 yılında wolkswagen passat almış sıfır. bir yılan derisi çizme parasına almıştım diyor o zamanlar. arabası hala kapıda taş gibi sapasağlam. sat diyoz oda satamam ona kıyamam diyor. sende dayım gibi 2050 yılında gene binersin bu araca:D

Umarım karşıdakine ayıp olmamıştır.
Hayırlısı olsun :)

walla özür filan diledim artık yapacak bişey yok :D ilanı filan da çektim zaten. :D

:D benim dayım 1974 yılında wolkswagen passat almış sıfır. bir yılan derisi çizme parasına almıştım diyor o zamanlar. arabası hala kapıda taş gibi sapasağlam. sat diyoz oda satamam ona kıyamam diyor. sende dayım gibi 2050 yılında gene binersin bu araca:D

öyle gibi :D aramızda duygusal bi bağ oluştu :D

bir zaman sonra alışıyor insan:)

arasıra aklına gelsedee idare edersin

Hayırlısı olsun. Satma abi,bin paşa paşa boşveer. :)

kız gibi araba alacağın bundan iyi mi olacak

öyle araba satılır mı yaa (: bin abi bin..

kız gibi araba alacağın bundan iyi mi olacak

aslında bende öyle düşündüm. aracı satacağım fiyata ondan daha iyi bi araba alamayacaktım.

Geri