omega A

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

savas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar omega A kasa 90 model otomatik fakat klima yok .böyle bir araç hakkında düşünceniz.sahibimden de var 10 bin tl istiyor temiz bir araç bendede geçen sene kadett vardı beni de klasik hastalığı sardı acaba bu araç hakkında ne dersiniz.8v motor var zannedersem 116 bhp abs sunroof özellikli yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...isli-omega-2-0-cd-elmas-serisi-32139936/detay

Öncelikle 2010 gümrük çıkışlı olması avantaj çünkü türkiye yollarında yorulup yıpranmadığı resimlere bakarsak belli.Piyasasını pek fazla bilmem fakat bana göre edeceği 8500-9000 TL. Birde duyduğum kadarıyla omega parçaları çok pahalıymış,Biz b kasa statıon bakıyoduk önceden ustamız çok pahalı parçaları falan demişti.Son olarak aracın dıştan detaylı resimlerini isteyin dıştın fazla fotoğraf eklememiş.

en baba şekilde edecegi en olursa olsun 7 yi gecmez bunlar eski arabamdı vectra a larla aynı motor parca konusuda da evet pahalı parcaları ama cok saglam bi arabadır iyi bilirim :D

eger temizse tavsiye ederim..saglam bas agritmayan bir araba

Araç düzgünse neden olmasın? Birçok aracı bu haliyle bile cebinden çıkartır.

klima ve cam otomatiği de olsaymış keşke

evet dogru bas agritmayan bir arabadir. otomatik vitese 115 hp biraz agir kalir, sorun etmezsen neden olmasin..fiyat konusun da bende bir sey diyemicem..

valla ben cok begendım 2000 model gıbı duruyor temızlık babında:) 90 model demek guc goruntu olarak alınabılırlıgı var

ne oldu???
aldin mi Savas bey??
araba cok temiz ben onu 1992 -98 de kullandim hic sikayetim olmadi..basimi agritmadi tek ön amortisör egzos,birde triger yola devam ülkemize nonstop gidip geldim..rahat konforlu araba

Geri