Omega arka cam perdesi

ilhantuguj

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Siteyi ziyaret et
Yaklaşık bir yıl kadar önce iki oğlumun arka koltukta tepişmeleri neticesi arka otomatik perdeyi tutan plastik parçalar kırıldı, servise gittiğimde 500 Tl masraf çıkardılar, bende askıya aldım, geçen hafta İzmir 3. Sanayide gezerken Güven oto kilit'te parçaları buldum, çiftini 15 Tl'ye aldım, bu işlerden anlayan bir arkadaşımla perdeyi söktük ve aldığım parçaları taktık, şu an sorunsuz çalışıyor, telefonumun şarjı bittiğinde resimleyemedim, ne olur ne olmaz ilerde tekrar kırılır diye bir çift yedekte aldım, resimleri ekledim, umarım foruma faydası olur. . .

Ekli dosyalar

• 20130121_233628 (150 x 200).webp
    20130121_233628 (150 x 200).webp
    3 KB · Görüntüleme: 66
QUOTE=ilhantuguj;1698965]Yaklaşık bir yıl kadar önce iki oğlumun arka koltukta tepişmeleri neticesi arka otomatik perdeyi tutan plastik parçalar kırıldı, servise gittiğimde 500 Tl masraf çıkardılar, bende askıya aldım, geçen hafta İzmir 3. Sanayide gezerken Güven oto kilit'te parçaları buldum, çiftini 15 Tl'ye aldım, bu işlerden anlayan bir arkadaşımla perdeyi söktük ve aldığım parçaları taktık, şu an sorunsuz çalışıyor, telefonumun şarjı bittiğinde resimleyemedim, ne olur ne olmaz ilerde tekrar kırılır diye bir çift yedekte aldım, resimleri ekledim, umarım foruma faydası olur. . .[/QUOTE]

Selamün Aleyküm hocam. Bu paylaşımı yapalı çok olmuş fakat yardımınıza ihtiyacım var. Bu parçadan bana da lazım nasıl yardımcı olabilirsiniz.

Geri