Ömer

omerdogrul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese iyi günler. Gözünü opel astra f ile açıp işte araba bu diyen biri için opel forumuna yeni dahil olmak bir garipsense de geç olsun da güç olmasın diyerek geçiştirelim.

Kullandığım ilk araba 1.4 8V tek enjektörlü astra f idi. ehliyetimi onunla alıp tecrübeyi onunla kazandıktan sonra babanın da desteğiyle 2001 yılında ilk astra classic 1,6 16V sahibi oldum. Sonrasında Astra g derken onu da satıp 3 hafta önce 2010 0 km easytronic astra classic 3 aldım. İnşallah pişman olmam. Ama Astra F'deki zevki hiçbir astrada alamadım. Bu arada 2001 Astra classic 1,6 16V hala duruyor.

Ama yine de Forever Astra. Bundan sonra da Astra alacağım. Ondan sonra da astra. Hep astra. Ölünceye dek astra. Lakin 2001 Astra Classic'i satmam. O benim evladım. Onun yeri ayrı.

hoşgeldiniz. keyifli forumlar. astralara karşı fazlasıyla ilginiz var :) bizde de var da sizdeki bambaşka bişey :D

ölümüne kankayız.(Astra ile)

hayırlı olsun. aracı kaça aldınız acaba. ben de cuma günü alacağım da. fiyat olarak 37800 dediler.

Hoşgldiniz hayırlı olsun. İyi günlerde binin. Bu ne Astra sevgisi böyle resmen ölümüne kanka olmuşsunuz :)

Geri