Merhaba arkadaşlar malum istabulda kar yağışlı sadece hayatımızı etkilemedi araçlarımızada yansıdı. Aracımın ön camına buz geldi ve cam çatladı. Kasko poliçemi yaptırmış olduğum groupama ile telefonla görüştüm ve bir adet cam değişimi hakkım olduğunu yetkili serviste camı değiştirebileceğimi söyledi ancak fiyatı tramere yansıtacaklarını söylediler. Daha önceki aracımında camına taş geldiği için değiştirmiştim ancak tramer e birşey yansımadı.. sonrasında mail attım ve çevremdeki insanların ve daha önceki aracımda cam değişimi oldu ancak tramer yansımadı dedim grlen cevap şu şekilde
[font=Calibri, sans-serif]Değerli Sigortalımız,[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> [/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Kasko poliçelerinde , hasar dosyası açılarak yapılan tüm işlemler tramer sistemine yansıtılmak durumundadır.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Cam hasarları için dosya açılarak ödeme işlemi yapıldığından tramer sistemine yansımaktadır.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Anlaşmalı cam servislerimiz hakkında bilgi almak için mesai saatleri içinde çarı merkezimizi arayabilirsiniz.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Saygılarımızla,[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Groupama Sigorta A.Ş.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Müşteri Hizmetleri[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> 0850 250 50 50[/font]
[font=Calibri, sans-serif]Size sorum cam değişimi tramere yansır mı??[/font]
[font=Calibri, sans-serif]Değerli Sigortalımız,[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Kasko poliçelerinde , hasar dosyası açılarak yapılan tüm işlemler tramer sistemine yansıtılmak durumundadır.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Cam hasarları için dosya açılarak ödeme işlemi yapıldığından tramer sistemine yansımaktadır.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Anlaşmalı cam servislerimiz hakkında bilgi almak için mesai saatleri içinde çarı merkezimizi arayabilirsiniz.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Saygılarımızla,[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Groupama Sigorta A.Ş.[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> Müşteri Hizmetleri[/font]
[font=Calibri, sans-serif]> 0850 250 50 50[/font]
[font=Calibri, sans-serif]Size sorum cam değişimi tramere yansır mı??[/font]