Ön Konsol Nasıl Sökülür???

berk_ay87

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracın göğsünden gelen cızırtı sesi beni mahvetmeye başladı arkadaşlar. Sanki içinde bir parça kopmuş da sağ sola çarpıyor cızırtı yapıyor.

Aracım 1.3 corsa essentia 2004 elimle orta konsolu ileri iteklediğimde cızırtı kesiliyor ya da klima aparatlarının oryaya basınç uyguladığımda da ses kesiliyor. şimdi sizden ricam şu:

ben ön konsolu teybin altındaki bölümü nasıl sökerim. onu sökebilsem sorunu da çözerim gibime geliyor. şimdiden teşekkürler.

Bu seslere genellikle gevsemiş civatalar sebep oluyor. orta konsolu sökmek için kalorifer ızgaralarını kenarlarından çıkartıp alacaksın, altından çıkan civataları sökeceksin, kolay gelsin.

Bu seslere genellikle gevsemiş civatalar sebep oluyor. orta konsolu sökmek için kalorifer ızgaralarını kenarlarından çıkartıp alacaksın, altından çıkan civataları sökeceksin, kolay gelsin.

ses kesilir mi dersin. bana daha derindenmiş gibi geldi de. Neyse demek gerek tabi saolasın.

geçen arkadaşın Golf V inde vardı arabanın içinde durulmuyordu, acayip bir zırıltı vardı elini airbagin olduğu torpidonun gözünün üzerine bastırınca ses kesiliyordu. Komple sökme takmaya da yüksek rakamlar istenince ben sökerim dedim :D sök abi dedi, torpidonun yan panellerini ve içini söküp sesin nerden geldiğini dinledim ve gevşek bir civata buldum, torkla sıkıp geri topladım ses kesildi.

kesilir tabii, ancak bu tip uygulama yaparken on hazirlik yapmakta fayda var, soyleki gevsemis olan civata icin bir sonraki sefer tekrrlamasin diye LOCTITE benzeri vida yapistiricilari ile uygulama yapmak yine ayrica birbirine gecen yerlere kapi iclerinde kullanilan ince izalasyon sungerlerinden uygulamak kesin cozum oluyor.

Sokmek icinse eliniz yatkin degilse bilen bir arkadastan yardim almadan dokunmayin kirilacak bir ayak, bir plastik parca yuzlerce liralik masraf aciyor dikkat edin.

Geri