ön konsol

fırat ısık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar aracım astra g 2001 elegance bıldınız gıbı elegance modellerının orta konsollu ağac kaplama desı budaarbanın ıcını cok klasık gosterıyo bende aracımın orta konsolunu baoyamak yada bıseyle kaplamak ıstıyorum .
hatta forumda dolasırken bı arkadasımız astrasının onkonsolunu bıı maddeyle kaplattırmıs hatta izmir odemısde bır yede yaptırmıs ama ne oldunu bılmıyorum sımdıde o arkadasımıza sormak ıstedım ama bır turlu acdığı konu baslığını bulamıyorum .neyese bu kaplama ısını izmirde yapan bır yer varmı yada bana bu konu hakkında sızden bılgve tavsıyelerınızı beklıyorum

guncel

Bence orjinalliği bozmayın.Çıkmasını alıp piano black boyattıktan sonra takın arabaya.

Saygılar...

bence de orjinal maun u bozmayın bozmak isterseniz o maun u sökün ben talip olurum size karbon folyo ile yapabileceğiniz düz siyah orta göğüs verebilirim

valla bende orta konsolu piano black yapmayı düşünüyorum ama nasıl durur bilmiyorum

O kaplamalardan bizim arkadaş ta yaptırdı kendi arabasına hatta yapanla da çok iyi ahbap oldu istersen numarasını alayım senin için.

Geri