Ön sol icerden ses geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opelG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaslar öncelikle hepiniz bayrami ve yeni yili kutlu olsun.

benim arac da sol tekerlekten midir nerden bende göremedim arizayi direksiyonu tam sag yapip birden kalkis yaptinmi yada viraji dönerken yada saga dogru bir sokaga girdigini düsün hemen ön den bir ses geliyor takir tukur diye sonra ses kesiliyor direksiyon düzelince ses gidiyor fakat tek soldan geliyor ses sizce neden nerden ola bilir simdiden cevaplar icin tesekkür ederim..

dostum akıs korugun yırtılmıs vede epeydır oyle bınıyormussun vede su alınca ıcıne yag hıc kalmamıs zaten direksıyonu tam sol yapıp bakarsan jantın ıcı yag olmustur. yarın ılk ısın sanayıye gıt orjınal yada kalıtelı bi aks korugu taktır olay bıter. aksı taktırde pahalıya mal olur.. tabı zaten coktandır boyle bındıysen asırı boşluk yaptıysa ses gene gelır

astrammm' Alıntı:
dostum akıs korugun yırtılmıs vede epeydır oyle bınıyormussun vede su alınca ıcıne yag hıc kalmamıs zaten direksıyonu tam sol yapıp bakarsan jantın ıcı yag olmustur. yarın ılk ısın sanayıye gıt orjınal yada kalıtelı bi aks korugu taktır olay bıter. aksı taktırde pahalıya mal olur.. tabı zaten coktandır boyle bındıysen asırı boşluk yaptıysa ses gene gelır

KATILIYORUM:rock

wolfside2001lk5.gif

sag teker bilyesına baktır sadece saga dönüşte yapıyorsa ben de sola dönüşte vardı aynı sorun teker bilyesi,aks lardan da gelebilir o artık şansına..

Geri