ön takımdan gelen ses ibre bozukluğu ve alarm sorusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugün kasisden hızlı geçtim. yaklaşık 30la kartel koruyucuyu vurdum. sonra park ederken farkettim ki direksiyonu tam kırdığımda vıyyyk die bir ses geliyor ve hız ibresi 80-90a çıkıp geri iniyor. ibre de sadece direksiyon tam kırılıyken yapıor. stop edip yenide çalıştırdım bu problemler geçti. dünde alarm taktırmıştım acaba alarm takarken elektrik aksamını bozmuş olabilir mi adam?

2. sorumda alarm ile ilgili. bnm yeni aldığım alarmda eğer kapıları açarsam ama arabaya binmezsem kapılar otomatik kapanıyor belli bir zaman sonra. ben bu işleminin ben arabay bindikten sonrada devam etmesini istiyorum. yani kapıları açtıktan belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanmasını ama bu sadece kapıları açıp arabaya binmezsem oluyor bunun da çözümü var mı?

cance' Alıntı:
bugün kasisden hızlı geçtim. yaklaşık 30la kartel koruyucuyu vurdum. sonra park ederken farkettim ki direksiyonu tam kırdığımda vıyyyk die bir ses geliyor ve hız ibresi 80-90a çıkıp geri iniyor. ibre de sadece direksiyon tam kırılıyken yapıor. stop edip yenide çalıştırdım bu problemler geçti. dünde alarm taktırmıştım acaba alarm takarken elektrik aksamını bozmuş olabilir mi adam?

2. sorumda alarm ile ilgili. bnm yeni aldığım alarmda eğer kapıları açarsam ama arabaya binmezsem kapılar otomatik kapanıyor belli bir zaman sonra. ben bu işleminin ben arabay bindikten sonrada devam etmesini istiyorum. yani kapıları açtıktan belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanmasını ama bu sadece kapıları açıp arabaya binmezsem oluyor bunun da çözümü var mı?

1. muhtemelen ön takımda bişeyler gitti yani masraf kapısı aralanmak yerine bayaa açılmış oldu(üzüldüm gerçekten)
2. alarm markasını yazsaydın daha fazla yardım bulabilirdin ama kapılar açılmadan sadece alarmı açtığında kapılar 30 sn kadar sonra tekrar kapanır bu; kazara alarmın açık kalmasını önlemek için düşünülmüş birşey, arabaya bindikten sonra değil ama motoru çalıştırdıktan sonra kapıları kilitleyen fonksiyonel alarmlar var piyasada. Belki seninkinede bu şekilde bi ayar yapılıyor olabilir satın aldığın yer ile görüş bence.

1 hafta önce çıktı arabam servisden kaza yapmıştım. kazada 25-30cmlik bir kaldırıma çıktım. önden gene ses geliyordu ama kartel koruyucuyu eğiltmişim ses ondan geliyormuş. onu çekiçle düzeltmişler ses gerçekten gitmişti. bu seferde ses artık gelmiyor zaten şu anda söylediğim problemler yok arabada bir anlık oldu. alarm konusuna gelince sanırım PM markaydı alarm. motoru çalıştırdıktan sonra kilitleri kapatsa çok daha güzel olacak. birde bnm alarmın kumandasının üstünde 4 tane tuş var biri bagaj açma. benim arabamda bagaj açılmıyor uzaktan. bunu uzaktan açacak şekilde yapmak ne kadara mal olur acaba?

Geri