bugün kasisden hızlı geçtim. yaklaşık 30la kartel koruyucuyu vurdum. sonra park ederken farkettim ki direksiyonu tam kırdığımda vıyyyk die bir ses geliyor ve hız ibresi 80-90a çıkıp geri iniyor. ibre de sadece direksiyon tam kırılıyken yapıor. stop edip yenide çalıştırdım bu problemler geçti. dünde alarm taktırmıştım acaba alarm takarken elektrik aksamını bozmuş olabilir mi adam?
2. sorumda alarm ile ilgili. bnm yeni aldığım alarmda eğer kapıları açarsam ama arabaya binmezsem kapılar otomatik kapanıyor belli bir zaman sonra. ben bu işleminin ben arabay bindikten sonrada devam etmesini istiyorum. yani kapıları açtıktan belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanmasını ama bu sadece kapıları açıp arabaya binmezsem oluyor bunun da çözümü var mı?
2. sorumda alarm ile ilgili. bnm yeni aldığım alarmda eğer kapıları açarsam ama arabaya binmezsem kapılar otomatik kapanıyor belli bir zaman sonra. ben bu işleminin ben arabay bindikten sonrada devam etmesini istiyorum. yani kapıları açtıktan belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanmasını ama bu sadece kapıları açıp arabaya binmezsem oluyor bunun da çözümü var mı?