Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
corsa b nin ön tampon unun değiştirmek istiyorum ama değiştirirsem aracı sattığım zaman ekspertizde falan ortaya çıkarmı yada satarken bir sorun yaşarmıyımacaba
corsa b nin ön tampon unun değiştirmek istiyorum ama değiştirirsem aracı sattığım zaman ekspertizde falan ortaya çıkarmı yada satarken bir sorun yaşarmıyımacaba
Ekspertiz araç üzerindeki deformasyona göre teşhisi koyar. İyi bir usta bulursanız ve birleşim yerlerini iyi ayarladığı sürece ekspertiz bunu anlayamaz. Hoş, sizin de satarken bunu alıcıya söylemeniz satışın etik olması bakımından önem arz ediyor. Ayrıca tampon değişimi aracın değerini düşürmez, tamponlar aracı darbelerden korur eğer kaza büyük değilse ve zaten sadece tampon hasara uğradığı zaman değiştirilir yada tamir edilir. Tek sıkıntısı boyanırken tonun tutmama problemidir.
Alıcı olsam ön tamponu yenilenmiş bir Corsa B şahsen bir adım öne çıkar benim için. Bu yaştaki ve bu fiyat aralığındaki araçlarda değişmemiş değil, yeni değişmiş tampon daha değerlidir bana göre. Yeter ki ağır kazalı olmasın.
tampon için sorun çıkaran adama satma zaten arabanı. uyuz oluyorum öyle adamlara. benim eski arabanında tamponunu makyajlı kasa ile değiştirmiştim. adamın teki arabaya bakmaya geldi satın almak için. adam durdu durdu tamponu neden değiştirdin diye taktı. orjinalliği bozulmuş dedi. bende eski tampon evde ama satmıcam sana bu arabayı dedim. daha sonra o adamın verdiği fiyatın 2bin TL fazlasına başkasına sattım.