ön tampondaki karlık ve yere değen çamurluk kısmı sökmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sure81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sure81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
değerli opelciler! 2013 model  opel astra 1.3. cdti almış bulundum. alçak olması ve çamurluğun tümsekten geçerken yere değmesi beni çıldırtıyor. walll walll walll 
bu yüzden pişmanım.  kış lastiği taktıracağım gitmişken karlık ve ön tekerleğin önündeki o parçayı söktürsem bir sıkıntı olur mu sizce? dış görünüş dışında. fikirlerinizi bekliyorum.  thnxx

Ynt: ön tampondaki karlık ve yere değen çamurluk kısmı sökmek

Sanirim aracinizda spor yay var yoksa bizim araclar tumseklerde degecek kadar alcak degil benim aracimda da ön karlik mevcut birkere olsun yere degmedi yaylariniz spor yay ise orjinale dönerseniz düzelecektir karligi sökmenizede gerek kalmayacaktir

karlık değmiyor zaten o süpürgelik mi çamurluk lastiği mi nedir o deyiyor. karlık kısmını da karlı yolda ilerlemeyi engelleyeceği için sökmeyi düşünüyorum. kar kürümeye gerek yok. :-\ niye bi marka bu kadar alçak araba yaparki. sen yapmışsın almanya'ya göre uyar mı türkiye'ye karadeniz'e. >:(

sure81 link' Alıntı:
karlık değmiyor zaten o süpürgelik mi çamurluk lastiği mi nedir o deyiyor. karlık kısmını da karlı yolda ilerlemeyi engelleyeceği için sökmeyi düşünüyorum. kar kürümeye gerek yok. :-\ niye bi marka bu kadar alçak araba yaparki. sen yapmışsın almanya'ya göre uyar mı türkiye'ye karadeniz'e. >:(

ben karda hiçbir sıkıntı yaşamadım birde inanın ilk yağdığı gün dışında pek kar yüksekliği çok olan yollarda gitmezsiniz karayolları hep açılıyor ve ardından da tuzlanıyor

yani sökülmesini tavsiye etmiyorsunuz questionnn

sure81 link' Alıntı:
yani sökülmesini tavsiye etmiyorsunuz questionnn

bence gerekli değil ayrıca Allah korusun bir çukura girme vb. bir durumda darbe emmesi ve tampondan önce siyah lipin hasar alması daha az moral bozukluğu olacaktır :)

nasıl pişmanım bilseniz opel astranın bu kadar alçak olduğunu bilseydim. hergün gördükçe insanın morali bozulur mu işte öyle bir şey. olan oldu artık değiştiremem de bu uçuk piyasada. :(

sure81 link' Alıntı:
nasıl pişmanım bilseniz opel astranın bu kadar alçak olduğunu bilseydim. hergün gördükçe insanın morali bozulur mu işte öyle bir şey. olan oldu artık değiştiremem de bu uçuk piyasada. :(
alçak mı! Benim aracimda ekler var ona ragmen bana yuksek geliyor aklimdan spor yay takip daha da düşürme fikrim var bizim araclar gayet olmasi gereken yükselikte ben hic bu zamana kadar yere degdigini bilmem aracin

Emrah64 link' Alıntı:
alçak mı! Benim aracimda ekler var ona ragmen bana yuksek geliyor aklimdan spor yay takip daha da düşürme fikrim var bizim araclar gayet olmasi gereken yükselikte ben hic bu zamana kadar yere degdigini bilmem aracin
ölçüp bakarsan kaç cm yüksekliği olduğunu görürsün. mesela renault fluence 20 cm yerden. astra 10 cm. 

sure81 link' Alıntı:
ölçüp bakarsan kaç cm yüksekliği olduğunu görürsün. mesela renault fluence 20 cm yerden. astra 10 cm. 
Kesinlikle sokmemenizi tavsiye ederim ön Lip kasise kaldirima surtuyor tamponun boyasinin atmasını engelliyor

֖n Lip yüzünden geri geri parkedebiliyorum sadece araci garajima ön ön girdigimde Lip surtuyor ama ben bile şikayetçi değilim tamponun altını surtmeyi engelliyor plastik bi parca zaten cokda ucuz koparsa yenisini takarsiniz dert etmeyin aracida cirkinlestirir sokulmesi

Geri