Ön tamponu düşürdüm...

astrax_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugun sabah sanayiye gidip arabanın klima gazını değiştirdim ve çok güzel soğutmaya başladı .Dönüşte postanenin önünde kaldırımın kenarına park ettim aracımı ve tam çıkarken kaldırımdaki manavın demir çubuklu içi beton dolu lastiğini sağ ön köşede olduğu için göremedim ve arabanın sağ ön tarafı demir çubuğa ve lastiğe çarptım..inip baktığımda tampon yerdeydi..kenarında derin çizik oluşmuştu..sis farının biri dişini kırıp tampondan düşmüştü...neyse hemen iple bağladık ve sanayinin yolunu geri tuttum neyseki kırılan dişleri onardık ve tampon sis farı yerine oturdu..size sormak istediğim ön ve arka tampondaki çizikler için ne yapmam gerekiyor??Acaba biraz daha bekleyip yaz sonu kaskoyamı yaptırsam ücretsiz çizik gidrmeleri...
dsc00441zd6.jpg

dsc00448tw9.jpg

evet kasko ii fiikir..ya şimdi biz kendimiz ufak çaplı işlemlerle çizkleri yok edicez yada yaz sonu kaskodan komple yaptırcaz çizikleri...sağol..

geçmiş olsun...
ya bu ufak tefek çizikleri bütün kaskolar karşılıyormu yoksa anlaşmayamı bağlı...
bizim arka kapıdaki plastik korumada büyük bi çizik varda...

Sağol teşekkür ederim...Sanırım her kaskoda yok bu özellk...İstersen bi telefon aç bilgi al kaskodan..

2 küçük çizik için yazık bence koca tamponu boyattırmak arabanın rengi mavi olduğu için rötüj yaptır bence 2 metreden hiç belli bile olmaz
arkadaki çiziklerde boyaya geçmemiş bence pasta cile ile çıkar diye düşünüyorum sanki plastik bişeye sürtmüşsün o da iz yapmış gibi

Sadece çiziklere rötuj yaptırcam zaten tamponu boyatmam..Arkaya birisi çarpmış beyaz katman çıkıyor ortaya araba yıkandıkça..

Geçmiş olsun. Eğer Ümraniye taraflarına yakınsan ben hallettiririm onları.....

çok geçmiş olsun.iki küçük çizik ama mide bulandırıyor dimi.bence boyatacak bir durum yok.kalie bir rütuş haledder olayı.

Geçmiş olsun,çok büyük bir şey yok zaten,Allah kaza bela vermesin kardeşim bundan sonra...

Geri