önemli bilgi hava yastı opel vectra 2004

kent36100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar uzun azaman hava yastıgı ısıgı yandı sondu ustalar geci arzadır ondan olur dedi ve yine hava yastıgı ısıgı yandı bu sefer sonmedı arabayı calıstırnca hava yastıgı ısıgı yanıp sonuyor 2 sanıye sonra tekrar yanıyodu cıhaza bagladılar surucu tarafındakı hava yastıgı arza vermıs usta nedenıde sargı fılan dedı bılen arkadas varsa acıklarsa sevırım bu duzenıgı ve tam adı nedır dıreksıyonda herhangı bı anaormalık yok ama suan da adam dıresıyonun orayı acdı bıtane kablo kesdı dırenc atıcam dedı ısık sonecek ama kaza anında dıreksıyondakı hava yastıgı acmaz dedı yaptı ısık sondu ama ya Allah gostermesın kaza yaparsam sımdı kabloyu kesdıgı ıcın tesısatmı degısecek yoksa dırencı sokup koluları leyımlese yetermı sonra sargı degısse gene ısık yanarmı kablo kesık leyımlı oldugu ıcın tesekurler ustalarımıza guvenıyorum karsdan ankaraya gidecem ankarada ıyı bı usta tavsıyesı ve olayı acıklarsa sıtedekı uye ustalarımız sevırım

Ynt: önemli bilgi hava yastı opel vectra 2004

bobin dediği hava yastığı ünitesi, elektronikten anlayan airbag tamircileri var bunların airbagi kontrol etmesi lazım. Şuan airbag çalışmaz hale getirilmiş. Airbag bozuk bile olsa direksiyondakini yenisiyle değiştirin çok önemli.

anladım suanda calıs halde ama kobloları kesıp direc atıya usta direnc leri cıkartıp kobloları direcsiz birlestire bilirmi yoksa kesilen o kablo tamamen degişmesi mi gerekir tesekuler bide ankarada bildiniz varmı sadece hava yastıgı arzalarıyla ilgilenen yer tesekuler

KAblo değişmesine gerek yok, sağlam airbag takılabilir.

kanka hava yastıgı daha once hıc patlamadı yanı hava yastıgı mı degısmeli baska cozumu yok mu mesela sargı fılan varmıs onun altında o bozulmusdur dıyor ustada o bozulsa dıreksıyondan ses gelmezmı ustanın dedıgı bu sargı hava yastıgın acıkmasını kolaylastırıyo fılan anlamadım ama hava yastıgı hıc patlamadı neden degıseyım

Aynı şekilde benimde önceki aracım Vectra C de bu arıza olmuştu. Çok araştırdım yapan bir yer buldum. Koltuğu döşemeciye söktürdüm koltuk altındaki doluluk sensörünü çıkarıp gönderdim 2-3 gün sonra yapıp bana geri gönderdiler, bende taktırdım cihaza bağlatıp arızayı sildirdim ondan sonra hiç arıza vermedi.

Ben Ankara Hilal Airbag'te yaptırdım. Tavsiye ederim sorunsuzca yapıldı gönderildi.

Merhaba  bu sorun benim eski aracımda meydana gelmişti  dreksiyon içinde döner konnektör var  makaralı  araçla deksiyon arasındaki bağlantıyı sağlıyor  onda bir problem vardır  zamanla  kopuyor veya kırılıyor film kablo ustanın yaptığı  drenç atarak  araç beynini kardırıyor  bu yöntem sadece arıza ışığını söndürür  ama hava yastığı çalışmaz  bilginize

tesekuler arkadaslar doluluk sensoru bozuk degıl arkadaslar dedıgın gıbı kardesım fılım fılan kopmusdur ankarada tanıdınız ıyı usta varmı tesekuler bu konuyla ılgılı hava yastıgıyla ılgılı tesekuler

Geri