Opc Pedal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oconner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oconner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bircok yere baktim astra g kasa aracima uygun metal pedal bulamadim bircogu eski ilan yardimci olabilecek ??

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncel! Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

Elimde kalmadı, zamanında 10 larca getirtmiştim. Pek kullanışlı değil açıkcası, sadece gaz pedalı işlem ister. Temiz çıkma ürünleri 150tl civarına alabilirsiniz, halen getiren varsa.

Kullanisli degil derken ornekleyebilirmisiniz ?

Kullanisli degil derken ornekleyebilirmisiniz ?

Demir üstünde kaucuk yuvarlak plastikler var. Yeterli tutunma sağlamıyor, ayak ıslak iken kayıyor biraz. Çıplak ayak kullanırken rahatsız ediyor. Birde gaz pedalı küçük oluyor. Bana kullanışsız geldi.

Her ne kadar zevk meselesi olsada bence bi pedal setine okadar para vermek cokta mantikli degil.
O para ile detayli temizlik pasta cila boya koruma vs gibi islemler yapilsa arac daha cok icinize siner gibi :)

Birebir imitasyonunu buldum 49 tl fiyati var sadece debriyaj ve freni kullansam en.azindan hevesi alana kadar iyi olur gibime.geliyo her neyse ilginiz icin Teşekkürler :))

Birebir imitasyonunu buldum 49 tl fiyati var sadece debriyaj ve freni kullansam en.azindan hevesi alana kadar iyi olur gibime.geliyo her neyse ilginiz icin Teşekkürler :))

Astra H için olan imitasyonlarda orijinaldeki gibi geçmeli değil pedallar, vidalamak gerekiyor umarım G için olanında öyle değildir.

Oyleymis malesef vazgectim bende.orjinallikten odun veremiycem sanirim :)

Oyleymis malesef vazgectim bende.orjinallikten odun veremiycem sanirim :)

Ben de ayni sebepten vazgecmistim, orijinali de cok pahali, ona gelene kadar bir cok sey var yapacak :sulanma:

Geri